Toto Wolff puhui jopa paalupaikan menetyksestä – Red Bull -kuski pilasi Lewis Hamiltonin huippuvedon

Red Bullin Sergio Perezin pyörähdys Hollannin GP:n aika-ajojen lopussa vei Mercedeksen Lewis Hamiltonilta ja George Russellilta mahdollisuuden iskeä kiilaa kärkikolmikon väliin.

Perez oli selvästi perässä tallikaverinsa Max Verstappenin vauhdista läpi aika-ajojen. Viimeisellä yrityksellä hän menetti autonsa hallinnan Zandvoortin radan loppuosassa, mutta säästyi isommalta ulosajolta.

Keltaiset liput pilasivat kuitenkin takaa tulleiden kierroksen. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff sanoi Sky Sportsin haastattelussa Lewis Hamiltonin olleen kierroksen alkuvaiheessa 0,1 sekuntia jopa Verstappenin paalupaikka-aikaa edellä.

Hamiltonin mukaan puheet paalupaikan menetyksestä ovat ehkä hiukan liioiteltuja, mutta nelossija jäi silti kismittämään.

– Se on minusta aika optimistista, Hamilton sanoi Wolffin arvioista RaceFans-sivuston mukaan.

– Se oli ehkä vielä liian nopea, mutta luulen eturivin olleen mahdollinen.

George Russell oli myös hyvässä iskussa, mutta joutui tyytymään Perezin takana kuudenteen lähtöruutuun. Mercedeksen auto on ollut Hollannissa erinomainen verrattuna viikon takaiseen Belgian kisaan.

– En ymmärrä, miten se on yhtenä viikonloppuna niin kaukana ja seuraavana yhtäkkiä aivan kärkivauhdissa. Se on todella hämmentävää, Hamilton sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat