Tosi-tv-konkari Niko Saarisen somessa on vilahdellut tuntematon mies – paljastaa nyt: "Seurustelen"

0:15
Niko Saarinen istui bussissa, kun se yhtäkkiä syttyi palaamaan – somen ammattilainen ikuisti tapahtumat videolle

Selviytyjät Suomi -ohjelmassa mukana olevan Niko Saarisen elämässä pyyhkii hyvin. 

Niko Saarinen lähti ottamaan itsestään mittaa Selviytyjät Suomi -ohjelmaan, joka viidakon sijaan kuvattiin  tällä kertaa  koto-Suomessa, Torniossa.

Saarinen on kokenut konkari tositelevision suhteen. Kokemusta on karttunut aiemmin muun muassa Viidakon Tähtösistä ja Farmista, joissa hän on joutunut laittamaan itsensä äärirajoille. 

Kokemuksistaan huolimatta mediapersoona paljastaa, että Selviytyjät oli hänelle rankin tv-kokemus kautta historian.

 – Se oli justiinsa niin rankkaa, miltä se televisiossa näyttää, Saarinen toteaa MTV Uutisille. 

Rankinta Saariselle oli kilpailun ympärille rakentuva juonittelu.

– Se meni välillä niin henkilökohtaisesti ja likaiseksi. Se aiheutti jopa vainoharhaa.

Pelin hengen vuoksi Selviytyjissä ei pystynyt luottamaan sata prosenttisesti kehenkään. Kaikesta huolimatta ohjelmasta jäi käteen myös ystäviä. 

– Halusin kyllä luottaa ja pelin kannalta olisi ollut tärkeää, että siellä olisi ollut joku, kehen luottaa. Mutta en siltikään täysin pystynyt. Olen luonteeltani vähän sellainen höpsö ja sinisilmäinen, jouduin kamppailemaan sen kanssa, että en ota kaikkia puheita niin tosissaan.

Eniten Saarinen kaipasi kuvauksissa ollessaan ruokaa ja peseytymistä.

– Kun palasin kuvauksista, niin vedin ensimmäisenä karkkiöverit ja voin sanoa, että ne kaikki tuli ulos, sillä elimistö ei ollut tottunut vähään aikaan sellaiseen.

 Saarisen ruokavalio muuttui kuvauksissa täysin, sillä normaalisti Woltista ruokaa tilaava mies joutui keräämään yhtäkkiä lähes kaikki ruokansa itse.

 –Kyllähän siinä laihtuu, kun ei saakaan joka päivä sitä Bic Macia.

Iloisia uutisia

Saarinen on julkisen uransa aikana naurattanut suomalaisia nerokkailla lausahduksillaan ja myös harmittomilla kilahduksillaan, kuten 12 vuotta sitten Big Brother -talossa kostean illan päätteeksi. 

Tällaista  ei kuitenkaan Selviytyjissä tulla näkemään. 

– Siellä ei tulla kuulemaan nevahööd-kilahduksia. Sellainen pelistrategia ei olisi toiminut, vaan olisi ollut hyvin kohtalokas, hän naurahtaa.

Kokemus antoi Saariselle hyvin paljon, ja metsässä liikkuminen tuli tutuksi. Siitä huolimatta telttailuretki metsässä ei tule ensimmäisenä mieleen lomamatkoja varatessa. 

– Ei se ensimmäisenä ajatuksena ole, jos lomaa suunnittelen. Mutta kyllähän minä saat*na pystytän teltan vaikka moottoritien varteen ja nukun siellä yöni, kun olen Selviytyjistä selvinnyt, Saarinen täräyttää humoristiseen tyylinsä.

Saarinen tekee paljastuksen: Hän seurustelee!

Vuosi 2021 on alkanut Saarisen kohdalla hyvissä merkeissä. Talvea rakastavalla Saarisella on ollut onnen päivät, kun lumi ja pakkanen rantautui myös Etelä-Suomeen.

Vaikka ulkona on kylmä, eräs asia lämmittää hänen mieltään.

Saarisen Instagramissa on vilahdellut mies, joka on aiheuttanut spekulaatioita eri somealustoilla siitä, onko kyseessä hänen poikaystävänsä.

– Paljastan enemmän (perjantaina 12.2.) podcastissani, mutta voin sen verran paljastaa, että seurustelen nykyään, Saarinen vastaa salamyhkäisesti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja