Niko Saarinen MTV:n juhannushaastattelussa: "Nyt tiedän, miksi en ole löytänyt elämäni miestä" – katso, miten mieheltä sujuu juhannustaian tekeminen!

Tv-tähti Niko Saarinen kertoo parisuhdehaaveistaan – katso, miten Niko Saariselta onnistuu juhannustaian tekeminen! 9:00
MTV Uutiset Live: Niko Saarinen aikoo viettää juhannuksen tänä vuonna ystävien kesken maaseudun rauhassa.

Mediapersoona Niko Saariselle, 33, juhannus on yksi kesän kohokohdista. Parisuhteesta unelmoiva tv-tähti lähti MTV Uutisten mukaan harjoittelemaan juhannustaikoja ja kertoi samalla kuulumisistaan.

Omaa Nikotellen-podcast-sarjaansa luotsaava tv-tähti Niko Saarinen on koko kevään ollut kiireinen mies koronavirustilanteesta huolimatta. Keskikesän juhlaa hän aikoo vetäytyä viettämään ystävänsä mökille maaseudulle.

– En nauti kaupunkijuhannuksista. Olen kerran joutunut viettämään juhannuksen Helsingissä ja se oli aivan kamalaa, Saarinen toteaa.

Hän kertoo olevansa vielä sinkkumarkkinoilla, mutta haave pitkästä parisuhteesta on ollut miehen mielessä jo pitkään. 

– Moni luulee minun olevan todella itsevarma tai jopa itsekeskeinen, mutta kyllä minultakin löytyy ulkonäköpaineita. Vuosien varrella olen huomannut, että minun julkisuuskuvani on liian yksipuolinen, Saarinen pohtii.

Viimeksi Farmi Suomessa nähty Saarinen ei kuitenkaan kadu julkisuuteen päätymistä, vaikka onkin joutunut maksamaan siitä kovan hinnan. 

– Ehkä kaikella sattuneella on suurempi merkitys, mitä en ole vielä tässä hetkessä ymmärtänyt.

Julkista riistaa

 Haastattelun aikana tuntematon mies lähestyy kuvaten kännykällään Saarista. Tv-tähti suhtautuu tilanteeseen tyynen rauhallisesti.

– Ei tuota niin hirveän useasti Helsingissä tapahdu, mutta sitten, kun lähtee kauemmaksi, niin kuvataan ja seurataan. Jotenkin siihen on vuosien aikana tottunut.

– Jos tuo mies saa siitä iloa, että hänellä on puhelimessaan kuva minusta, nii suotakoon se sitten hänelle, Saarinen jatkaa.

Sosiaalisessa mediassa elämästään kertova Saarinen kertoo tottuneensa saamaan palautetta laidasta laitaan. Ikävät kommentit, joissa käsketään tappamaan itsensä menevät silti ihon alle.

– Vaikka elämäni onkin julkista ja täytyy oppia, etteivät kaikki voi tykätä sinusta, niin silti tuollaiset tapa itsesi -viestit saavat ihmettelemään, miten joku voi kirjoittaa toiselle niin.

Vaikka avoimuus on Saarisen tavaramerkkejä sosiaalisessa mediassa, yhdestä asiasta hän kuitenkin sanoisi vaikenevansa.

– En jakaisi mitään parisuhteesta. Olen sen verran mustasukkainen persoona, etten haluaisi kenenkään edes tietävän, kenen kanssa seurustelen, mies tokaise juhannuskimppu kädessään.

Isyys muuttaisi elämän

Saarinen on aikaisemmin kertonut julkisuudessa unelmoivansa omasta lapsesta. Hän pohtiikin, että isyyshaaveet kumpuavat jo kaukaa lapsuudesta.

– Olen 80-luvulla syntynyt ja oppinut kotona sen, että suvun tulisi jatkua eteenpäin, Saarinen toteaa.

Adoptio tuntuu Saarisen mielestä tällä hetkellä turhan hankalalta, joten oma biologinen lapsi kumppanuusvanhemmuuden myötä voisi olla yksi vaihtoehdoista. Tv-tähti haluaisikin nähdä, miten lapsi kasvaa ja mitä samoja piirteitä heissä olisi.

– Äitikin voisi sanoa, että olin juuri tuommoinen lapsena, hän naurahtaa.

Sopivaa äitikanditaattia mies ei ole vielä kuitenkaan löytänyt. Saarisen mielestä tuntemattoman ihmisen kanssa kumppanuusvahemmuus voisi toimia paremmin kuin läheisen ystävän kanssa, jotta ystävyyssuhde ei kärsisi.

– Moni naispuolisista ystävistäni on sanonut voivansa synnyttää minulle lapsen, mutta vielä niitä (lapsia) ei ole näkynyt, mies virnistää.

Millainen isä Saarinen sitten olisi?

– Olisin varmaan todella tiukka. Olen nähnyt somemaailman raakuuden ja julkisuuden tuomat paineet, joten haluaisin suojella häntä. Lapsi varmaan saisi sometilit käyttöönsä vasta sitten kun täyttäisi kolmekymmentä, hän heittää.

Katso videolta, miten Niko Saariselta onnistuu kukkien keruu juhannustaikaa varten!

Lue myös:

    Uusimmat