Muistatko Niko Saarisen katastrofaaliset syntymäpäivät BB-talossa 12 vuotta sitten? – pystyi katsomaan videon vasta vuosien jälkeen: "Se oli minulle pitkään nolo juttu"

9:00
Videolla Niko Saarinen kertoo parisuhdehaaveistaan.

Niko Saarinen järjestää syntymäpäiväjuhlat viikonloppuna. Sen kunniaksi Saarinen muisteli MTV Uutisille, kun hän vietti legendaarisia synttärieitään BB-talossa vuonna 2008.

Mediapersoona Niko Saarinen täytti 5. lokakuuta 34 vuotta. Saarinen kertoo MTV Uutisille, että aikoo viettää syntymäpäiväjuhliaan kotiruoka- ja mökkiteemalla. Hän on vuokrannut mökin Porvoon läheltä, jonne on kutsunut ystäviään.

– Kokkasimme eilen Jennan (Mäkikyrö) kanssa yli sata lihapullaa ja muita ruokia. Teemana on, että pitää tulla mukavissa vaatteissa ja teemme erilaisia kauneushoitoja, saunomme ja paljuilemme. Rakastan saunomista. 

Saarinen kertoo, että koronakriisin vuoksi vieralista on jouduttu typistämään lyhyeksi. 

– Meillä on Facebook-ryhmä syntymäpäiviä varten ja olen laatinut sinne, että jos on yhtään riskiä tai altistumista koronavirukselle, niin pitää jättäytyä pois reissusta. Pari on jo peruuttanut, Saarinen toteaa. 

12 vuotta sitten Saarinen vietti syntymäpäiviään hieman erilaisissa merkeissä, sillä hän oli tuolloin Big Brother -talossa. Talossa vietettiin kosteaa iltaa ja illan aikana hän sai itkupotkuraivarit päiväkirjahuoneessa, kun talon toinen asukas oli kehunut, että Saariselle sopisi pinkki paita. 

– Nämä on mun synttärit ja joku muija tulee tänne tekorastoissa selittämään, miten mulle sopii pinkki paita, Saarinen itki vuolaasti Isoveljelle. 

Kyseinen video elää edelleen sosiaalisessa mediassa, ja Saarista muistutetaan siitä aika-ajoin. Hän paljastaa, että kesti vuosia, ennen kuin pystyi katsomaan kyseisen videon. 

– Se oli minulle pitkään nolo juttu, mutta nykyisin pystyn jo sille nauramaan. Siitä on kuitenkin jo 12 vuotta aikaa. Ehkä se on jotain historiallista, mitä suomalaisessa realityssa on tapahtunut, joka vieläkin elää. Otan kaiken huumorilla. 

– Kun katsoin videon ensimmäisen kerran mietin, että apua, miten tuo ihminen voi olla noin humalassa ja vielä sellaisesta määrästä. Taisin juoda illan aikana kuusi mietoa alkoholijuomaa. En vieläkään muista sitä hetkeä, koska olin niin humalassa. 

Saarinen ei ehtinyt lopulta sopimaan toisen BB-asukkaan kanssa riitaa, kun hän joutui jättämään talon seuraavana aamuna 47 päivän jälkeen. 

Katso Saarisen legendaarinen hetki päiväkirjahuoneesta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja