Nyt puhuu törkytempuillaan NHL:ssä kohauttanut hyökkääjä: "Minusta se oli tavallinen tilanne"

3:49
Tulosruutu: Rangersin ja Capitalsin NHL-ottelussa hurjat nyrkkitappelut – yli 100 jäähyminuuttia!

Washington Capitalsin hyökkääjä Tom Wilsonista tuli hetkessä jääkiekkomaailman vihatuin pelaaja, kun hän murjoi kahta New York Rangersin pelaajaa maanantain ottelussa. Monesti aiemminkin sikailleelle Wilsonille vaadittiin pitkää pelikieltoa, mutta NHL rankaisi häntä 5 000 dollarin sakoilla.

Wilson löi ensin maalinedustan hässäkässä jäässä olluttta Pavel Butshnevitshia ja heitti sitten Artemi Panarinin vaarallisen näköisesti kumoon. Wilson sai tilanteesta 2+2+10 minuutin rangaistuksen, Panarin ja Butshnevitsh kahden minuutin rangaistukset.

– Minusta se oli varsin tavallinen tilanne jääkiekossa ja uskon molempien pelaajien jäähyaitiossa ajatelleen niin. Ottelun jälkeen tapaus alkoi sitten elää omaa elämäänsä.

– Heidän pelaajansa potkaisi maalivahtiamme ja tökki häntä mailallaan. Nuorille jääkiekkoilijoille opetetaan, että maalivahtia täytyy puolustaa, joten tein niin. Sen jälkeen selkääni alkoi hyppiä heidän pelaajiaan, ja uskon, että kaikkien ensimmäien reaktio olisi saada heidät irti ja painaa heidät jäähän. Niin minä sen tilanteen näin.

Wilson on aiemmin tuomittu viidesti pelikieltoon kyseenalaisten temppujensa takia. Tällä kaudella Wilson on jo kärsinyt seitsemän ottelun pelikiellon. Toistuvasti sikailevan pelaajan saama sakkorangaistus otettiin kiekkopiireissä tyrmistyneenä vastaan.

– Mikään, mitä sanon, ei muuta ihmisten mielipiteitä. He ovat jo päätöksensä tehneet, joten minun pitää vain mennä eteenpäin.

Haastattelussa Wilson kuvailee maalinedustan kamppailuita hektisiksi hetkiksi, joissa jaetaan iskuja puolin ja toisin. 

– Siellä tapahtuu niin paljon, että mielestäni ei ole reilua sanoa, että minä olisin aiheuttanut kaiken.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja