Katso: NHL:ssä tappelukaaos aloituskiekosta, vihatun Tom Wilsonin päälle käytiin nyrkein – "Mielestäni reaktiomme oli sopiva"

3:49
Tulosruutu: Rangersin ja Capitalsin NHL-ottelussa hurjat nyrkkitappelut – yli 100 jäähyminuuttia!

New York Rangersin ja Washington Capitalsin välisessä NHL-ottelussa nähtiin odotetusti nyrkkitappeluita Suomen aikaa torstain vastaisena yönä. 

Nujakoinnin taustalla oli Capitals-hyökkääjä Tom Wilsonin sikailut joukkueiden edellisessä kohtaamisessa ja se, että Wilson selvisi muun muassa tähtihyökkääjä Artemi Panarinin loukkaantumiseen johtaneista teoistaan pelkillä sakoilla

Rangers jakoi oikeaksi katsomaansa oikeutta kaukalossa. Jo ensimmäisen viiden minuutin aika käytiin kuusi tappelua, ja myös Wilson joutui Rangers-puolustaja Brendan Smithin käsittelyyn.  

– Minulla ei ollut mitään selviteltävää kenenkään muun kanssa heidän joukkueestaan. Tämä vastuu oli minun harteillani, ja päätin ottaa sen vastaan, Smith kommentoi NHL:n verkkosivuilla.  

Pääkuvan videolla kuvaa Wilsonin sikailusta edellisessä ottelussa sekä Rangersin ja Capitalsin välisistä lukuisista nyrkkitappeluista.

Varsinkin Wilsonin retuuttaman Panarinin loukkaantuminen vihastutti Rangers-leirissä. 

– Kun tähtipelaajaamme viskellään noin, ei ole väliä millainen joukkue meillä on. Mielestäni reaktiomme oli sopiva. Olen ylpeä kavereista. Tämä kertoo meistä paljon, Rangers-sentteri Ryan Strome kommentoi. 

Wilson jätti kaukalon ylävartalovamman takia kesken ottelun. Kaikkiaan ottelussa jaettiin 141 jäähyminuuttia. 

– Eteemme tuli tällainen ottelu. Mielestäni pelaajamme reagoivat hyvin. Olimme kurinalaisia. Meidän piti tehdä tiettyjä juttuja, teimme ne, pidimme päät kylmänä ja voitimme ottelun, Capitalsin päävalmentaja Peter Laviolette totesi 4-2-vierasvoitosta. 

Rangers-luotsi David Quinn ylisti joukkueensa yhtenäisyyttä. 

– Kun pelaat toisille ja teet asioita heidän puolestaan, tuntuu hyvältä luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta ja joukkuehenkeä. Otimme askeleen eteen joukkueena, Quinn summasi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja