NHL:n kohuhyökkääjä riehui jälleen törkeästi, riepotteli supertähteä kuin nukkea – "Hän on psykopaatti"

Washington Capitalsin kohuhyökkääjä Tom Wilsonin pimeämpi puoli nosti jälleen päätään New York Rangersia vastaan pelatussa ottelussa. Wilsonin hyökkäsi rajusti Rangers-tähti Artemi Panarinin kimppuun.

Tunteet kuumenivat Rangersin ja Capitalsin välisen ottelun toisessa erässä, kun Washingtonin maalin edustalle syntyi kahakka, jonka keskipisteenä hääri kohuhyökkääjä Wilson.

Wilson löi kampesi ensin Rangers-hyökkääjä Pavel Butshnevitshin jäihin ja löi tätä useampaan otteeseen. Tämän jälkeen Wilson alkoi painia tilanteeseen saapunutta Artemi Panarinia vastaan.

Wilson ripotteli venäläistähteä rajusti heittäen tämän useamman kerran jään pintaan. Washington-hyökkääjä sai tilanteesta 2+2 minuutin väkivaltaisuusrangaistuksen lisäksi 10 minuutin käytösrangaistuksen.

Panarin loukkaantui tilanteessa ja joutui jättämään kaukalon kesken ottelun. Rangersin päävalmentaja David Quinn antoi ottelun jälkeen mielipiteensä Wilsonin riehumisesta.

– Me kaikki näimme sen. Tässä lajissa on rajoja, joita ei saa ylittää. Hänellä ei ole lainkaan kunnioitusta lajia kohtaan. Yksi tämän liigan tähtipelaajista olisi voinut loukkaantua todella vakavasti tuossa välikohtauksessa. Te kaikki näitte, mitä tapahtui ja hänen kohdallaan näitä sattuu aina aika ajoin. Se on täysin turhaa, Quinn tylyttää ESPN:n mukaan.

Myös Rangersin tähtihyökkääjä Mika Zibanejad tylytti Wilsionia.

– Hänen pitäisi kunnioittaa enemmän peliä ja pelaajia. Se on kamalaa. Ei yhtään kunnioitusta. En tiedä, miksi olen edes yllättynyt, Zibanejad ihmettelee.

Wilsonin toiminta herätti paljon kritiikkiä myös sosiaalisessa mediassa, jossa monet antoivat suoran mielipiteensä useita kohuja urallaan aiheuttaneesta Wilsonista. ESPN:n entinen tunnettu urheilukasvo Keith Olbermann ei säästellyt sanojaan.

– Tom Wilson on psykopaatti. Tämä kerta on viimeinen. Antakaa hänelle elinikäinen pelikielto, pidättäkää hänet, Olbermann kirjoittaa Twitter-tilillään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja