Torille! Kanye West piti yllään suositun suomalaisartistin fanipaitaa

Suomiräpin fanit saivat hieroa silmiään, kun kuva Kanye Westistä yllään tutun artistin paita levisi sosiaalisessa mediassa.

Viime viikolla uuden ye-albuminsa julkaissut Kanye West yllätti suomalaiset faninsa poseerattuaan nuoren DJ-lupauksen DJ LivianInstagram-kuvassa TIPPA-paita päällä. Tippa on suomalainen rap-artisti, joka aiemmin tunnettiin nimellä Tippa-T.

DJ Livian oli ollut esiintymässä Kim Kardashian Westin ja Kourtney Kardashianin lasten syntymäpäivillä. Kanye oli viihtynyt syntymäpäivätunnelmissa Tippa-paita yllään. 

Mehu-hitillään radioaaltoja muutama vuosi sitten hallinneen Tipan paitoja on vilissyt useiden suomijulkimoiden Instagram-kuvissa, mutta kukaan tuskin osasi odottaa näkevänsä suomalaisartistin paitaa tämän hetken kuumimman artistin yllä.


DJ Livianin kuva on täyttynyt suomalaisten Kanye-fanien kommenteista. Useimmat kommenteista vaativat perinteiseen tyyliin torijuhlaa Kanyen Suomisävytteisen paitavalinnan vuoksi. Tippa jakoi kuvan myös omalla Instagram-tilillään.

Lisäksi Kanye nähtiin paidassa Def Jam -levy-yhtiön Instagram-tilillä. Def Jam on yksi hip-hop-musiikin suurimpia levy-yhtiöitä, jonka listoilla on vuosien varrella ollut Jay-Z:n, Beastie Boysin, Rihanna ja Kanye Westin kaltaisia merkittäviä artisteja.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Kanye West nähdään suomalaisvaatetuksessa. Muutama vuosi takaperin suosikkiräppäri kuvattiin jalassaan suomalaisen Karhu-urheilumerkin lenkkarit. Kovana lenkkarimiehenä tunnettu West nosti tempauksellaan oitis kuhinaa Karhun lenkkarien ympärillä.

Lue myös:

    Uusimmat