Kanye West paljasti kärsivänsä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä – antoi Kimille luvan erota

Kanye West avautui mielenterveysongelmistaan uudella levyllään ja sitä seuranneessa haastattelussa.

Viikonloppuna uuden ye-albuminsa julkaissut Kanye West avautui radiojuontaja Big Boyn haastattelussa saaneensa lääkäriltä diagnoosin mielenterveyteensä liittyen 39-vuoden iässä. Haastattelussa räppäri ei tarkentanut diagnoosin laatua, mutta hän totesi, että kääntää sen positiiviseksi energiaksi.

– Kuten sanoin levyllä, sairaus ei ole vamma, vaan supervoima, West sanoi haastattelussa.

Kyseinen kommentti viittaa ye-levyn riimeihin, joissa West paljastaa kärsivänsä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, mutta kokevansa sen supervoimana. Lisäksi uuden levyn kannessa on sanailua räppärin mielenterveysongelmasta.

– Vihaan elämää kaksisuuntaisen mielilalahäiriön kanssa, se on mahtavaa, kannessa lukee.

Lisäksi West paljasti haastattelussa levyttäneensä uuden levyn käytännössä parissa viikossa. Hän laittoi alkuperäisen julkaisun romukoppaan jouduttuaan kohun keskelle TMZ:n haastattelun jälkeen, missä hän vihjasi orjuuden olleen valinta, eikä suinkaan laajalti maisnoitua pakkotyötä. Lisäksi hän otti albumiltaan pois riimejä, joissa viitattiin kohukommenttiin.

Räppäri myönsi olevansa etuoikeutetussa asemassa. Muut ihmiset eivät välttämättä kykene korjaamaan virheitään yhtä helposti, kuin hän.

– Mieti jotain ihmistä, joka tekee juuri kuten tein TMZ:llä ja he tekevät sen työpaikallaan. Mutta sitten he tulevat torstaina töihin ja saavat tietää saaneena potkut, West pohti radiojuontajalle.

West paljasti levyllä vaimonsa Kim Kardashian Westin reaktion orjuuskohuun. Kappaleella Wouldn't Leave West sanoo hänen vaimonsa soittaneen hänelle huutaen, että pariskunta menettää kaikkensa. West väittää antaneensa vaimolle luvan jättää hänet, mutta Kimin pysyneen hänen rinnallaan.

Kim Kardashian on ilmaissut tukensa miehelleen useaan otteeseen kohujen täytteisen kevään aikana. Kaksikko edusti yhdessä ye-levyn kuuntelujuhlassa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat