TOP5: Helsingin parhaat pikaruokaravintolat – yllättävä ykkönen!

Eat.fi -palvelu paljastaa, mitkä ovat käyttäjien omien kokemusten perusteella Helsingin parhaat pikaruokaravintolat. Eat.fi yhdistyi osaksi Makuja-sivustoa marraskuussa 2011.

Eat.fi on netissä toimiva palvelu, jolla ihmiset etsivät ravintolapalveluita ja jonne voivat kirjoittaa ravintola-arvosteluita. Palvelussa voi pisteyttää kaikki Suomen ravintolat ja kahvilat hinta/laatu-suhteen, kokemuksen ja ruoan laadun perusteella. Jos siis haluat tietää, mistä saa Turun parasta pizzaa, Tampereen herkullisimmat pihvit tai vaikkapa Helsingin parhaat kahvit, kannattaa sinun tutustua Eat.fi -palveluun.

Helsingin parhaat pikaruokaravintolat

Nämä ovat Eat.fi -palvelun käyttäjien mukaan Helsingin parhaat pikaruokaravintolat. Listaan on nostettu viisi parhaan yleisarvosanan saanutta ravintolaa, jotka ovat saaneet vähintään 15 arvostelua kategoriassa pikaruoka.

1. Zheng Sushi Bar

Japanilainen ravintola

Roihuvuorentie 1, 00820 Helsinki

Ruoan laatu 4.4
Kokemus 4.3
Hinta/laatu-suhde 5

– Kerran haettu mukaan (paikan ulkonäkö/sisustus ei tosiaan ole parhaimmistoa, joten mieluummin ruoka ulos ja puistoon istumaan) 12 sushipalan setti jossa erilaisia kasvissusheja. Loistavan makuisia! Mukavasti erilaisia täytteitä ja nättejä susheja, mieluinen paikka käydä uudestaan vaikkei palvelu mitään superinnostunutta ollutkaan.

– Paras sushkipaikka Helsingissä ja muutamaa on kyllä tullut kokeiltua! Ihan pelottaa, jos tämä paikka saa kovasti suosiota, että miten keittiön pojat pystyvät vastaamaan kysyntään. Tila on hyvin pieni, joten varmasti isommat liiketilat auttaisivat menestymään entistä paremmin. Erinomainen hinta-laatusuhde 14 kpl sushilajitelmalla

2. King Kebab

Pizza/ Kebab

Mäkelänkatu 31, 00550 Helsinki

Ruoan laatu 4.6
Kokemus 4.3
Hinta/laatu-suhde 4.6

– Tilasimme special king kebabin ja kebabin ranskalaisilla, kumpikin annos oli todella hyviä! Varsinkin omani jossa oli myös kanaa. Liha oli hyvää ja tuoretta suoraan vartaasta. ehdottomasti uusi suosikkipaikkani. Palvelukin oli parempaa kuin kebabpaikoissa yleensä ja nopeaa.

3. Fafa's

Lähi-itä

Iso Roobertinkatu 2, 00120 Helsinki

Ruoan laatu 4.7
Kokemus 4.3
Hinta/laatu-suhde 3.9

– Todella hyvät falafelit! Kaikki raaka-aineet ovat tuoreita ja falafelit tehdään itse keittiössä, propsit siitä! Myös palvelu on oikein ystävällistä. Joskus on kuitenkin kestänyt aika kauan saada ruokaa, ja kerran työntekijöiden piti laittaa lappu luukulle, kun falafelit loppuivat kesken. Toivottavasti tällaiset asiat kokemuksen myötä paranevat. Mukava ja ihan viihtyisä tunnelma. Sijainti on oikein kätevä.

4. Nepalilainen Ravintola Lumbini

Nepalilaista

Vattuniemenranta 2, 00210 Helsinki

Ruoan laatu 4.4
Kokemus 4.0
Hinta/laatu-suhde 4.3

– Positiivinen yllätys! Keskustan nepalilaisen sijaan kokeilimme ensimmäistä kertaa Lumbinia ja haimme take-awayt. Erittäin maukasta! Espoosta ei tarvitse enää lähteä Helsingin keskustaan saakka hyvää hakemaan

5. Prikhom

Thaikioski

Mikonkatu 8 A, 00100 Helsinki

Ruoan laatu 4.5
Kokemus 3.6
Hinta/laatu-suhde 4.6

– Päivän curry ei pettänyt. Maut autenttisesti kohdallaan ja ruoka, palvelu ja muut asiakkaat sekä tiskillä syöminen toimii juuri kuten Thaimaassa. ISO arvostus ja takuuvaarmasti palaan tänne tää vaan toimii.

Oletko eri mieltä listan paikoista? Käy antamassa oma arviosi Eat.fi-palvelussa

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja