Top 5 videot: Autot ja eläimet mainoskuvauksissa, toimii aina

Teknavin autotoimitus listasi viisi hauskinta auton mainosvideota, joissa on käytetty eläimiä – joko oikeita tai kuvitteellisia – sympatian herättäjänä.

1. Mercedes: Upside down
Mercedeksen jammailevat kanat ovat klassikko ja oivaltavuudessaan yksi parhaita mainoksia, joita autoalalla on tehty. Tästä ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle.

2. Audi: quattro – tietysti
Audin quattro-neliveto on käsite, ja sen konkretisoiminen koiran avulla toimii hyvin. Lähes jokainen autoilija on joutunut jossain vaiheessa koiran takaa-ajamaksi.

3. Nissan: imelä mutta pistää ajattelemaan
Nissanin tapa kerätä sympatiapisteitä ympäristömuutoksesta kärsivän jääkarhun avulla on hieman siirappinen mutta samalla sympaattinen. Ja kyllähän tämäkin pistää miettimään asioita.

4: VW: koirakin rakastaa Volkkaria
Volkswagenin tapa yhdistää koira ja auto on aika hulvaton. Meillä kaikilla on esikuvamme. Yksinkertainen idea on toteutettu hyvin. Olisi kiva tietää, paljonko kuvauksiin meni aikaa.

5. Kia: korealaisittain jammailevat hamsterit
Kian animaatiohamsterit ovat jo legenda, ja ne ovat tutut jo useammasta mainoksesta. Oikeiden hamstereiden tuominen mukaan mainokseen tuo lisää sympatiapisteitä.

Lue myös:

    Uusimmat