Mainos

Top 5 videot: Autot ja eläimet mainoskuvauksissa, toimii aina

Teknavin autotoimitus listasi viisi hauskinta auton mainosvideota, joissa on käytetty eläimiä – joko oikeita tai kuvitteellisia – sympatian herättäjänä.

1. Mercedes: Upside down
Mercedeksen jammailevat kanat ovat klassikko ja oivaltavuudessaan yksi parhaita mainoksia, joita autoalalla on tehty. Tästä ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle.

2. Audi: quattro – tietysti
Audin quattro-neliveto on käsite, ja sen konkretisoiminen koiran avulla toimii hyvin. Lähes jokainen autoilija on joutunut jossain vaiheessa koiran takaa-ajamaksi.

3. Nissan: imelä mutta pistää ajattelemaan
Nissanin tapa kerätä sympatiapisteitä ympäristömuutoksesta kärsivän jääkarhun avulla on hieman siirappinen mutta samalla sympaattinen. Ja kyllähän tämäkin pistää miettimään asioita.

4: VW: koirakin rakastaa Volkkaria
Volkswagenin tapa yhdistää koira ja auto on aika hulvaton. Meillä kaikilla on esikuvamme. Yksinkertainen idea on toteutettu hyvin. Olisi kiva tietää, paljonko kuvauksiin meni aikaa.

5. Kia: korealaisittain jammailevat hamsterit
Kian animaatiohamsterit ovat jo legenda, ja ne ovat tutut jo useammasta mainoksesta. Oikeiden hamstereiden tuominen mukaan mainokseen tuo lisää sympatiapisteitä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.