TOP 5: Oudoimmat tuotteet alapäälle

Helmi esittelee viisi erikoista naisten alapäälle kehitettyä tuotetta, jotka tuskin tulevat saavuttamaan koskaan suurta suosiota hameväen keskuudessa.

Nykyään syntyy jatkuvalla syötöllä uusia hyvinvointi- ja kauneustuotteita tyydyttämään laajan ja innokkaan asiakaskuntansa jokaisen tarpeen. Myös alapäätuotteiden markkinoilta löytyy runsas valikoima tutuista tuotteista erikoisiin kummallisuuksiin. Helmi esittelee viisi outoa ja naurettavaa tuotetta, jotka eivät pääsisi ainakaan toimituksen tyttöjen käyttöön!

1. Alapäätä viilentävät alushousut

The Jockeyn Staycool-malliston alapäätä viilentävät alushousut lupaavat estää ulkosynnyttimien ylikuumentumisen. Alushousuissa on käytetty teknologiaa, jonka luvataan laskevan alapään lämpötilaa kolmella asteella.

2. Paukkufiltteri pöksyihin

Kiusalliset ilmavaivat tärkeässä kokouksessa tai merkittävillä treffeillä jäävät historiaan, kun alushousujen sisään sulloo Subtle Butt -pehmusteen, joka neutralisoi ilmapäästöjen hajut. Paukkutyyny ei valitettavasti tehoa äänekkäisiin narahduksiin.

3. "Ehkä kosketit sukupuolielimisiä" -käsidesi

Miehet antavat tunnetusti paljon huomiota sukukalleuksilleen, eivätkä aina pese käsiään ropelointinsa jälkimainingeissa. Onneksi naisille on kehitetty Ehkä kosketit sukupuolielimiäsi -käsidesi (eng. Maybe You Touched Your Genitals Hand Sanitizer), joka kulkee helposti laukussa mukana. Sitä tarina ei paljasta, miten tämä desinfiointiaine eroaa normaaleista käsihuuhteista.

4. Kuukautispikkarit

Jos et välitä tamponeista tai kuukautissiteistä, sinua varten on onneksi kehitetty kuukautisaikaan sopivia Period Panties -ihmealushousuja, jotka hengittävät ja ovat vesitiiviitä ja toimivat vaippojen tavoin. Nämä alushousut eivät kaikkien kuvitelmien mukaan ole kertakäyttöisiä, vaan ne pestään normaaliin tapaan vaatteiden seassa.

5. Ei pyllyä naamassa -pyyhkeet

Naisia varten on kehitetty The True Clean Towel -pyyhkeitä, joihin on merkitty, miten päin niitä pitää käyttää. Toinen pää on privaattiosille tarkoitettu, toinen kasvoille ja päälle. Tällaisen pyyhkeen käyttäjä varmistaa, ettei kuivaa koskaan kasvojaan päällä, jota on huljutellut aiemmin väärässä päässään. Ehkä vaimo voisi ilahduttaa joulun alla miestään tällaisella opastavalla pyyhkeellä?


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja