TOP 4: Seksikkäimmissä olympialajeissa ei peitellä pintaa

Paljasta pintaa, märkiä asuja ja niukasti vaatetta – nämä ovat olympialaisten seksikkäimmät lajit.

Lontoon kesäolympialaiset 2012 jatkuvat 12. elokuuta saakka. Sen lisäksi, että kilpailut ovat penkkiurheilijoiden verta kiehuttavat jännittävyysasteessaan, löytää jokainen itselleen sopivaa silmänruokaa lajien ja olympiaurheilijoiden joukosta. Naiset ja miehet, tässä ovat olympialaisten seksikkäimmät lajit!

1. Beach volleyball

Naisten rantalentopallo kuuluu olympialaisia seuraavien penkkiurheilijoiden suosituimpiin lajeihin; joukkueiden peliasut kun jättävät hyvin niukasti mielikuvituksen varaan. Pakarat paljastavissa pienissä pelipöksyissä hiekassa pyllistelevät naiset ovat olleet myös median edustajien mieleen, ja Lontoon kesäolympialaisia kuvanneet ovatkin ottaneet kuvapankkien mitalla otoksia takalistoista.

Rantalentopallo ilahduttaa kuitenkin myös naisia: kuka ei haluaisi toljottaa lihaksikkaita, hiekassa telmiviä miehiä, joiden käsivarret ovat vertaansa vailla!

2. Uinti


Sen lisäksi, että yhdysvaltalainen olympiauimari Michael Phelps, 27, on kaikkien aikojen menestynein olympiaurheiluja, ei miestä ole hullumpi katsella. Miesuimarit ovat Phelpsin tavoin olympialaisia seuraavien naisten suosiossa: kuka kieltäytyisi niukasta vaatetuksesta, veden kastelemassa sorjasta varresta ja täydellisyyttä hipovasta fysiikasta.

Jos rantalentopallo on mieskatsojien ehdoton suosikki, on uinti naisten. Miehetkin toki saavat tästä lajista silmäniloa seuratessaan esimerkiksi vaalean suomalaisen kilpauimarin Emilia Pikkaraisen suorituksia. Vaikka Suomi ei menestynytkään Lontoon olympialaisissa uimataidoillaan, tuli Pikkaraisesta yhden kuvan perusteella kansainvälisesti olympiaurheilijoiden seksikkäimpään kärkikaartiin kuuluvista.

Uinnin lisäksi vesipallo ilahduttaa naiskatsojia ja taitouinti olympialaisia katselevien miehien mieltä niukoilla asuillaan ja puolipaljailla, treenatuilla vartaloilla. Samaa niukkaa vaatetuslinjaa jatketaan myös uimahypyissä, joista niin hameväki kuin kaksilahkeiset löytävät varmasti suosikkinsa.

3. Maahockey


Hollannin naisten maahockeyjoukkue on ihastuttanut Lontoon 2012 olympialaisissa ja kerännyt monelta eri medialta vetovoimaisimman naisjoukkueen tittelin. Tiimin jäsenten on hehkutettu olevan kaunottaria, jotka pääsisivät mallitoimistojen listoilla alta aikayksikön, jos päättäisivät jättää urheilun. Maahockeyn söpöjen ja vaaleiden naisten viehättävyyttä lisää tyttömäinen pukeutuminen tenniksestä tuttujen heiluvien helmojen ja pitkien poninhäntien malliin.

4. Yleisurheilu


Olympialajeista yleisurheilussa erityisesti otteluihin, kuten miesten kymmenotteluun ja naisten seitsenotteluun osallistuvat urheilijat ovat vertaansa vailla fyysiseltä kunnoltaan. Vahvan, nopean ja kestävän urheilijan vartaloa on kaunista katsoa, ja asutkin ovat tyypillisiä: piukeita ja pintaa paljastavia.

Ennätystulosten hallitsija, Yhdysvaltain kymmenottelija Ashton Eaton on täydellinen sekoitus kauniita kasvoja ja komeaa kroppaa.

Lue myös:


MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images, Lehtikuva, MSN Now,

Lähteet: Cosmopolitan UK, Toronto Sun, jotain, jotain

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja