Mainos

Tony Dunderfelt

Psykologi ja tietokirjailija.

Tony Dunderfelt on yksi maamme arvostetuimmista psykologeista ja tietokirjailijoista.

Dunderfelt on myös pitkän linjan kirjailija ja parisuhdeasiantuntija. Tonyn mukaan parisuhderakkaus voidaan jakaa kolmeen tärkeään osa-alueeseen: läheisyyteen, vetovoimaan ja seksuaalisuuteen.

Näistä erityisesti vetovoima on Tonyn sydäntä lähellä. Hän lupaa opettaa niin ohjelman pareille kuin katsojillekin, miten vetovoimaa synnytetään ja intohimoa ylläpidetään parisuhteessa. Toinen Tonylle tärkeä teema on miesten ja naisten väliset kommunikaatioerot.

– Ehkä tämän ohjelman kautta kansakunnalle voisi viimein valjeta, mistä siinä on kysymys, kun mies ei puhu ja nainen ihmettelee, miksi se ei puhu! hän naurahtaa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Tony toivoo voivansa olla paitsi luomassa vetovoimaisia pareja, myös auttamassa pareja yhteiselämän alkuun vetovoimaa ja kommunikaatiota lisäävien harjoitteiden kautta.

Tony on itse kokenut avioeron pitkästä liitostaan, ja oppi tästä kokemuksesta paljon. Tonyn mukaan moni moderni parisuhde kaatuu usein kipinän ja sitä kautta juuri vetovoiman puutteeseen. Kipinä ja vetovoima ovat liima, joka tekee parisuhteesta parisuhteen, eikä kaverisuhdetta.

Siitä syntyy myös elinvoimainen seksuaalisuus. Jos pareilla on tietoa, miten synnyttää ja ylläpitää kipinää ja vetovoimaa heti alusta lähtien, ovat yhdessä pysymisen mahdollisuudet huomattavasti paremmat. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.