Toni Niemisen uusi koti löytyi pääkaupunkiseudulta – palasi takaisin vanhaan työhönsä

Toni Nieminen avoimena uudesta elämäntilanteestaan – pohtii nyt, mistä jatkuvat parisuhdeongelmat johtuvat 4:38
Toni Nieminen avoimena uudesta elämäntilanteestaan – pohtii nyt, mistä jatkuvat parisuhdeongelmat johtuvat

Toni Nieminen on pysytellyt sinkkuna eronsa jälkeen. 

Maineikkaan mäkihyppyuran tehnyt Toni Nieminen asui kesän Vihdissä, työskennellen Puuhaparkin puistoisäntänä. Ex-mäkikotkan kesätyö tuli päätökseensä, ja nyt hän onkin vienyt muuttokuormansa Helsinkiin. Nieminen kertoo MTV Uutisille, että aloitti maanantaina uudessa firmassa asuntomyyjänä. Työ on tuttua puuhaa, sillä Nieminen työskenteli samoissa tehtävissä asuessaan Oulussa. 

Myös koti on löytynyt Helsingin Paloheinästä. 

– Tarjoutui mahdollisuus palata tuttuihin töihin. Tässä kesän aikana tuli pyöriteltyä erilaisia vaihtoehtoja, kyllä tämä tuntui tässä kohtaa järkevimmältä ratkaisulta, Nieminen kertoo. 

Niemisen pienet lapset asuvat edelleen Oulussa miehen ex-puolison Heidi Niemisen kanssa. Ex-mäkikotka aikookin kulkea entisessä kotikaupungissaan tapaamassa lapsiaan. Niemisellä ja hänen ex-vaimollaan on kaksi yhteistä lasta, esikoinen syntyi vuoden 2017 marraskuussa, kuopus syntyi vuoden 2019 heinäkuussa. Miehellä on myös kaksi lasta aiemman puolison Veeran kanssa.

– Ensi viikolla lähden todennäköisesti Ouluun. On vielä kysymysmerkki, että tuonko lapset tänne vai olenko heidän kanssaan siellä suunnalla. Se selviää piakkoin. 

Nieminen on ollut kuluneen vuoden aikana suhdemylleryksen keskellä, kun hän erosi vaimostaan Heidistä ja alkoi seurustella oululaisen Ansku-nimisen naisen kanssa, jonka kanssa suhde kariutui keväällä

Eron jälkeen Nieminen on pysynyt sinkkuna. 

– Sillä rintamalla ei ole mitään kerrottavaa, mies toteaa. 


Lue myös:

    Uusimmat