Asuntokauppiaana työskennellyt ex-mäkikotka Toni Nieminen aloitti uuden työn huvipuistossa – viihdyttää nyt vieraita erikoisessa mäkihyppylaitteessa

6:23
Videolla Toni Nieminen kertoo mäkihyppysimulaattorista.

Entinen huippu-urheilija Toni Nieminen nähdään Vihdin Puuhaparkin puistoisäntänä. Katso Uutisaamun videolta, miltä miehen uusi työ näyttää!

Viime vuodet Oulussa asuntokauppiaana työskennellyt ex-urheilija Toni Nieminen muutti hyvän ystävänsä alppihiihtäjä Sami Uotilan luokse Vihtiin. Syy muuttoon oli parisuhdeongelmat, jotka kärjistyivät eroion kevään aikana. Uotilan soitto ja työtarjous uudesta kesätyöstä Puuhaparkin puistoisäntänä tuli kuin tilauksesta Niemiselle.  

– Oli itsellä aika kipeitä asioita ja iso pala kakkua pureskeltavaksi. Siinä kohtaan tuli sellainen tunne, että Oulussa asiat kaatuivat niskaan. Ympäristönvaihdos ja vähän uudet haasteet raikasti kummasti omaakin ajatusta, Nieminen kertoo.

Myös koronatilanne vaikutti miehen rahatilanteeseen.

– Totta kai se on näkynyt minun rahapussissani. Tein keikkatyötä ja kaikki peruuntui siinä rytäkässä. Asuntomyyntihomma pyöri koko ajan. Kun kaikki pysähtyi, niin oli aika hiljaista.

Katso videolta miehen tuoreet kuulumiset ja miltä hänen uusi työnsä Puuhaparkissa mäkihyppysimulaattorin vetäjänä näyttää!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja