Heidi Nieminen lohduttaa ex-rakastaan Toni Niemistä eron keskellä: "Ei mitään hätää Toni"

0:25
Toni Nieminen erosi Heidi-vaimostaan alkuvuodesta – Nyt hän on eronnut uudesta puolisostaan.

Niemiset erosivat vuoden alussa, jonka jälkeen ex-mäkihyppääjä alkoi seurustella Ansku-nimisen naisen kanssa. 

Ex-mäkihyppääjä Toni Niemisen kulunut vuosi on ollut yhtä tunteiden myllerrystä, sillä hän erosi vuoden alussa vaimostaan Heidi Niemisestä viiden avioliittovuoden jälkeen. Heti sen perään ex-mäkikotka alkoi seurustella oululaisen Anskun kanssa, jonka kanssa suhde päätyi myös lopulta eroon vain muutaman kuukauden yhdessäolon jälkeen. Nieminen myönsi MTV Uutisille viime viikolla eron olevan totta, mutta ei halunnut kommentoida asiaa enempää. 

Nieminen julkaisi tänään torstaina Instagram-tilillään tunteikkaan päivityksen eroon liittyen. Nieminen kirjoitti siitä tunteesta, kun joutuu jättämään tutut maisemat taakseen ja on matkalla kohti jotain uutta. Hän antoikin erityiskiitoksensa ystävilleen, niille, jotka tietävät, mistä on todellisuudessa asiassa kyse. 

Kyseiseen päivitykseen on kommentoinut Niemisen ex-vaimo Heidi, vaikka heidän eronsa ei ole ollut erityisen helppo. Ex-vaimo antaa tukensa lastensa isälle uuden edessä. 

– Elämä kantaa ja Topiaksen sanoin:”Ei mitään hätää Toni.” Heidi kirjoittaa lisäten sen perään hymiön. 

Niemisillä on kaksi lasta, vuonna 2017 syntynyt Topias ja vuonna 2019 syntynyt tytär.

Heidi Nieminen avautui huhtikuun alussa Anna-lehdessä eron syistä. Hän kertoi tuolloin, että kaikki muuttui yhdessä yössä joulukuussa. 

– Mies lähti joulukuisena perjantaina firman pikkujouluihin, ja minä jäin lasten kanssa kotiin. Seuraavana päivänä vaistosin, ettei kaikki ole hyvin. Kysyin häneltä, oliko illan aikana tapahtunut jotakin, mitä minun pitäisi tietää. Kiertelyn ja kaartelun jälkeen hän myönsi, että jotakin oli tapahtunut, hän kertoi lehdelle.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja