Heidi Nieminen on kolmiodraaman jälkeen väleissä ex-miehensä Toni Niemisen kanssa: "Haluamme, että lapset saisivat mahdollisimman tasapainoisen elämän"

0:25
Heidi ja Toni Nieminen erosivat alkuvuodesta.

Heidi Nieminen korostaa MTV Uutisille, että lapset ovat täysin syyttömiä aikuisten välisiin asioihin. 

Entinen mäkihyppääjä Toni Nieminen ja hänen vaimonsa Heidi Nieminen erosivat alkuvuonna reilun neljän avioliittovuoden jälkeen. Heti sen perään ex-mäkikotka alkoi seurustella oululaisen Anskun kanssa. Heidin ja Tonin eroa väritti se, kun Heidi kertoi Iltalehdelle, että eron syynä on juurikin hänen ex-miehensä uusi parisuhde

Nieminen ei ole enää yhdessä myöskään Anskun kanssa, sillä suhde päättyi eroon vain muutaman kuukauden yhdessäolon jälkeen.

Heidi kertoo nyt MTV Uutisille, että hän on väleissä Tonin kanssa. Kaikesta huolimatta heitä yhdistää vanhemmuus, jonka he haluavat hoitaa kunnialla.

– Kyllä me yhdessä hoidamme näitä vanhemmuusasioita, kun on yhteisiä lapsia. Haluamme, että lapset saisivat mahdollisimman tasapainoisen elämän, Heidi kertoo. 

– Lapset ovat täysin syyttömiä aikuisten välisiin asioihin, hän jatkaa. 

Heidi palasi takaisin terveydenhoitajaksi toukokuun alussa. Hän tekee 80 prosenttista työviikkoa, jotta aikaa jäisi myös lapsille. Ex-pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi Topias syntyi marraskuussa 2017 ja toinen yhteinen lapsi Elsa heinäkuussa 2019. Lisäksi sekä Tonilla että Heidillä on aiemmista suhteistaan kaksi tytärtä.

Heidi ja Toni asuivat yhdessä Oulussa, mutta tällä hetkellä Toni asuu Vihdissä. Heidi on päättänyt käydä silloin tällöin Tonin luona, jotta lapset näkisivät isäänsä. 

– Välillä käydään siellä, jos sattuu, että minulla on pidempiä pätkiä vapaana. Kyllä Tonikin jossain vaiheessa saattaa tulla käymään Oulussa. Pitää nyt katsoa, kun työvuoroni suunnitellaan kolme viikkoa eteenpäin. Lapsemme ovat vielä niin pieniä, että ei heitä voi kahdestaan junaan laittaa, Heidi naurahtaa. 

Toni julkaisi tänään torstaina Instagram-tilillään kuvan, jossa hän kertoo Topias-poikansa tulleen käymään Vihdissä. 

Heidille kulunut kevät on ollut kiireinen. Koronakriisin vuoksi koulua käyvät lapset joutuivat kotikouluun, eikä mummolaan voinut mennä.

– Olimme aika oman onnemme nojassa. Lapsilla meni kuitenkin kaikesta huolimatta koulu hyvin, ja he saivat hyvät todistukset.

– Olen tyytyväinen elämääni, ei ole valittamista. Olemme saaneet pysyä terveinäkin, hän jatkaa. 

Toni kertoi kaksi päivää sitten Ilta-Sanomien haastattelussa, että erottuaan Anskusta hän eli hetken reppureissaajana, ennen kuin löysi itselleen väliaikaisen kodin Vihdistä. Hän asuu ex-alppihiihtäjä Sami Uotilan luona ja työskentelee PuuhaParkissa puistoisäntänä. 

– Olen kiitollinen myös siitä, että minulla on kesän jälleen edelleen työpaikka Oulussa. Sain sovittua asuntokaupan johdon kanssa, että olen nyt kesän niistä töistä lomalla Vihdissä, ja katsomme sitten myöhemmin tilanteeni uudestaan, Nieminen kertoo Ilta-Sanomille. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja