Töllötuomarit tuskastuivat Kolmiodraama-Mirellan selityksistä – "Hän yrittää kehitellä kaiken maailman tekosyitä"

Töllötuomarit tuskastuivat Kolmiodraama-Mirellan selityksistä – ”Hän yrittää kehitellä kaiken maailman tekosyitä” 3:36
Töllötuomarit puivat Mirellan selityksiä kohuillan tapahtumista

Töllötuomarit analysoivat Kolmiodraama-sarjan käänteitä uusimmassa jaksossa.

Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula puivat Kolmiodraama-sarjan käänteitä uusimmassa jaksossa. 

Kolmiodraaman uusimmassa jaksossa oli sanan mukaisesti draamaa, kun Mirellan ja Nilsin edellisten bileiden jälkeiset tarinat eroavat toisistaan paljon. Nilsin mukaan kaksikko pussaili metromatkalla, mutta Akiin ihastuneen Mirellan mukaan pussailua, saati metromatkaa Herttoniemeen ei ollut edes tapahtunut.

Mirella purskahtaa vuolaaseen itkuun, kun hän kuulee Pinjalta Nilsin version illan tapahtumista. Töllötuomarit kummastelivat Mirellan reaktiota ja toteavat, että hänen olisi pitänyt kertoa heti totuus.

– Mitä hän itkee krokotiilin kyyneleitä ja yrittää saada huomion. Sitten kun yritetään sanoa, pitäisikö tästä jutella Nilsin kanssa, hän sanoo ei. Kaikki me varmaan ymmärretään, että hän yrittää kehitellä kaiken maailman tekosyitä siihen, että vierittää koko keskustelun pois, että hän olisi pussaillut Nilsin kanssa, Utula sanoo.

Jaksossa nähtiin, kuinka Nils näytti taksikuittinsa kyseiseltä illalta Herttoniemestä ensin Jollakseen ja siitä Mirellan kotiin Kalasatamaan. 

– Taksikuitit todistaa, että kyllä tässä Nils puhuu totta. 

Katso yllä oleva video.

Katso koko jakso:

Töllötuomarit puivat Kolmiodraaman käänteitä 10:01

Lue myös:

    Uusimmat