Kolmiodraama-Mirellan ja Nilsin tarinat yöllisistä tapahtumista eroavat – sitten löytyy taksikuitti: "Mitä hän haluaa tavoitella?"

Mirellan ja Nilsin tarinat yöllisistä tapahtumista eroavat – sitten löytyy taksikuitti 1:49
Nils näyttää Akulle taksikuitin, joka tukee hänen tarinaansa

Kolmiodraama-sarjassa puidaan edellisen bileillan tapahtumia.

Kolmiodraama-sarjan 12. jaksossa kaikki sarjan tähdet kokoontuvat yhteisen illanvieton merkeissä. Ennen iltaa ilmassa on paljon kysymysmerkkejä, sillä Nilsin kertoman mukaan hän on edellisien juhlien jälkeen pussaillut Mirellan kanssa. Akista kiinnostunut Mirella on puolestaan kertonut, ettei heillä ollut sutinaa Nilsin kanssa.

Bileiden aluksi Pinja ja Terhi kysyvät suoraan asiasta Mirellalta, miten ilta todellisuudessa Nilsin kanssa eteni ja kertovat, mitä he ovat kuulleet illan tapahtumista. Mirella purskahtaa itkuun ja syyttää Nilsiä valehtelijaksi. Hän väittää myös, että olisi vain ollut hyväsydämisyyttään Nilsin tukena, koska tämä on kokenut olonsa ikäväksi asuessaan Pinjan ja Akun luona kolmantena pyöränä.

Nilsin kertoman mukaan he ovat edellisten juhlien jälkeen matkustaneet yhdessä metrolla Mirellan kanssa ja suunnitelmissa oli mennä jatkoille Nilsin, Pinjan ja Akun yhteiseen kotiin. Tätä ei ole Mirellan mukaan tapahtunut. 

Aku päättää kysyä suoraan asiasta Nilsiltä, kun hän kuuli Mirellan version illasta.

– Mirella sanoo, että mitään tuollaista ei ole tapahtunut, ja te ette ole ylipäätään olleet siellä metrossa tulossa meille, Aki aloittaa ja jatkaa, että Mirella on kertonut Nilsin puhuneen, ettei tämä viihdy heidän luonaan.

Nils hämmentyy silminnähden asiasta ja kiroilee turhautuneena. Lopulta Nils kaivaa esiin taksikuitin todisteeksi, joka tukee Nilsin tarinaa. 

– Mitä hän haluaa tavoitella? Nils kysyy Akilta.  

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Kolmiodraama-jaksojen yhteydessä julkaistaan MTV Uutisten vodcast Koukussa Kolmiodraamaan. Katso tuorein jakso: 

Kuka salailee ja mitä? 22:35

Lue myös:

    Uusimmat