"Toivomme, että otatte vastaan suuren ihailumme rohkeudesta": Slovenian presidentti lähetti suomeksi tervehdyksensä koronakriisin keskelle – näin presidentti Niinistö vastasi

Slovenian presidentti Borut Pahor on lähettänyt Suomen kansalle terveisensä Twitterissä jakamallaan videolla.

Suomeksi puhumallaan videolla Pahor kehuu suomalaisia rohkeudesta ja periksiantamattomuudesta koronakriisin keskellä.

– Herra presidentti, hyvä ystäväni Sauli Niinistö, ja suomalaiset ystävämme. Slovenian presidenttinä tahtoisin ilmaista solidaarisuutemme yhteisessä taistelussa koronavirusta vastaan. Toivomme, että otatte vastaan suuren ihailumme Suomen kansan rohkeudesta ja periksiantamattomuudesta näinä vaikeina aikoina, Pahor toivoo.

– Koko Eurooppa taistelee yhdessä tätä kriisiä vastaan, ja uskomme, että kriisien päätyttyä olemme taas yhdessä vahvempia. Toivomme teille onnea ja menestystä! hän jatkaa.

Voit kuunnella Pahorin terveiset alla olevan tviitin videolta.

Niinistö: "Kaikkea parasta Slovenian kansalle"

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vastasi Pahorin toivotuksiin englanniksi, mutta lupasi seuraavalla kerralla vastata sloveniaksi.

– Herra presidentti ja ystäväni Borut. Kiitos ystävällisistä sanoistasi erinomaisella suomen kielellä. Kaikkea parasta sinulle ja Slovenian kansalle. Seuraavalla kerralla teen osuuteni Slovenian kielellä.

Asiasta kertoi Suomessa ensin Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja