Tyttöystävä jätti, nuorimies aiheutti sadan tonnin vahingot autoliikkeelle – ilmeisesti Yariksellakin voi polttaa kumia

Porsche-kuskin vaarallinen ohitus oli koitua Petrin kohtaloksi 0:22
Porsche-kuskin järjetön ohitus oli koitua Petrin kohtaloksi.

Nuorta kanadalaismiestä odottavat niin syytteet kuin mittavat korvausvaatimuksetkin. Tyttöystävänsä jättämäksi tullut mies päätti purkaa pahaa oloaan kalliiksi koituneella tavalla.

Toronto Star uutisoi 20-vuotiaan miehen ajaneen paikallisen Porsche-myymälän näyteikkunasta sisään erottuaan tyttöystävänsä kanssa.

Erikoinen tapaus sattui maanantai-iltana noin kello yhdeltätoista paikallista aikaa. 

Poliisi saapui paikalle varsin nopeasti, sillä poliisilaitos sijaitsee Porsche-myymälää vastapäätä, eikä rysäys jäänyt asemalla olleilta lainvalvojilta huomaamatta.

Vastassa oli odottamaton näky, sillä arvokkaiden urheiluautojen sekaan oli päätynyt Toyota Yaris ja miljoonittain lasinsirpaleita. Toyota-kuljettaja vaurioitti useita autoja, ja niihin, joihin hän ei osunut, kävi hän töhrimässä tussilla terveisiä entiselle tyttöystävälleen. Silminnäkijöiden kertomusten perusteella mies onnistui lisäksi polttamaan Yariksellaan kumia täyttäen autoliikkeen savulla.

Viranomaisten mukaan autoille aiheutui noin 75 000 Kanadan dollarin vahingot. Itse myymälää jouduttaneen paikkailemaan noin 20 000 dollarilla.

Lue myös:

    Uusimmat