TIS-Mirkku löysi uuden onnen – tässä on Aino-rakas: "Hän oli niin hyvännäköinen, että minun oli pakko saada hänet"

4:33
Sami Kuronen paljastaa, millaista palautetta faneilta on vuosien mittaan tullut - yksi näky somessa pysäytti jopa kaiken nähneen grillimestarin

Temppari-Mirkku on löytänyt uuden rakkauden.

Temptation Island -sarjan yhdeksännellä kaudella nähty, ohjelmassa Mikasta eronnut Mirkku, 21, on löytänyt uuden rakkauden. 

Pariskunnan kiinnostus toisiaan kohtaan selvisi jo heti ensinäkemällä. Mirkku puhui videopuhelua Temppareista tutun ystävänsä Sonyan kanssa, kun Aino, 24, ilmestyi ruudulle.

– Olin videopuhelussa Sonyan kanssa. Silloin minulle sanottiin, että olisi tuollainen Aino, joka olisi sopiva minulle, Mirkku muistelee MTV Uutisille.

– Katsoin Ainoa ja ajattelin, että nyt se on menoa. Hän oli niin hyvännäköinen, että minun oli pakko saada hänet.

Ensinäkeminen sijoittuu vapun tienoille, eikä Mirkun olotila ei ollut juhlapäivästä johtuen paras mahdollinen. Parin kemiaan se ei kuitenkaan vaikuttanut.

– Olin jäätävässä krapulassa, koska oli ollut juuri vappu. Sitten mietin, että näytän kamalalta. Ulkonäöllisesti tykästyin kyllä Ainoon heti. Hetken puhuttuamme selvisi, että olemme molemmat Paavo Pesusieni -faneja. Löytyi heti juttuja, jotka klikkasivat, Mirkku sanoo.


– Odotin videopuhelun jälkeen, että Aino olisi tullut juttelemaan minulle sinä iltana. 

Näin ei kuitenkaan käynyt. Jännitystä oli ensipuhelun jälkeen jo ilmassa.

– Huolestuin tietysti, mutta todellisuudessa Ainoa vain oli stressanut, uskaltaako hän tulla itse puhumaan, Mirkku nauraa.

Mirkun oma seksuaalinen suuntautumisensa on ollut hänelle itselleen aina hyvin mutkaton asia. 

– Kyllä se asia on ollut itselleni alusta alkaen ok, enkä ole joutunut miettimään sitä kenen kanssa seurustelen. Minulla ei ole asian kanssa ongelmaa, mutta jos jollain muulla on suhteistani ongelma, potkaisen heidät ulos elämästäni.


Myös Mirkun lähipiirin on hyväksynyt seurustelusuhteen täysin.

– Sain äidiltäni kivan viestin, kun kerroin hänelle saaneni kukkia Ainolta. ”Sulla on ihana ihminen, olet kaiken ihanuuden ansainnut”. Ei äidillä ole ollut asian kanssa mitää ongelmaa.

Vaikka Mirkku ei koe itsensä määrittelemistä kovinkaan tärkeäksi, vastaa hän seksuaalisesta suuntautumisesta kysyttäessä yksiselitteisesti.

– Alun perin minun on ollut helpompi sanoa muille, että olen biseksuaali. Koen kuitenkin, etten luokittele henkilökohtaisesti itseäni mihinkään kategoriaan. Muille on kuitenkin helpompi sanoa, että olen biseksuaali, koska silloin ihmiset ymmärtävät ettei parisuhteeni rajoitu heterosuhteisiin, hän valaisee.

Mirkku nousi julkisuuteen osallistuessaan Nelosen Temptation Island -ohjelmaan silloisen poikaystävänsä Mikan kanssa. Pariskunnan suhde kariutui kuitenkin ohjelmassa. 

Nykyisin ex-pari on hyvissä väleissä. 

– Kyllä Mika tiesi suuntautumisestani alun perinkin, eikä se ollut salaisuus. Näimme pari viikkoa sitten, kun kävimme yksillä. Olemme edelleen kavereita.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja