Miehensä viestit ratsanneen Mirkun, 20, mustasukkaisuuteen haetaan apua Temptation Islandilta – omien siskojenkin luotto on vähissä, kun Mika, 21, bilettää sinkkunaisten keskellä

4:33
Sami Kuronen paljastaa, millaista palautetta faneilta on vuosien mittaan tullut - yksi näky somessa pysäytti jopa kaiken nähneen grillimestarin

Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähtävien Mirkun ja Mikan suhteessa kitkaa ovat aiheuttaneet Mirkun mustasukkaisuus ja Mikan villi bilettäminen.

Nokialaiset Mirkku, 20, ja Mika, 21, eivät olleet nähneet yhden yhtä jaksoa vuodesta toiseen puhuttaneesta Temptation Island Suomi -sarjasta, kunnes Mika alkoi rustata pariskunnan hakemusta ohjelmaan varsin lyhyen seurustelun jälkeen.

– Paras kaverini Antti katsoo paljon Temppareita. Hän sanoi, että meidän on pakko hakea, koska me ollaan kuin tehty Temppareihin, hakemuksen tehnyt Mika kertoi MTV Uutisille, kun uudet Temppari-parit julkistettiin tammikuun lopulla.

– Minulta ei kauheasti kysytty, että lähdenkö mukaan, totesi Mirkku, jota lähtö ohjelmaan mietitytti enemmän kuin puolisoa.

– Hetken aikaa mietin, lähdenkö ollenkaan. Sanoin myös, että sitten en ainakaan sitten lähde, jos se kuvataan Suomessa, hän nauraa.

Mirkun pää kuitenkin kääntyi lopulta ja pari matkasi kuin matkasikin Leville kuvaamaan formaatin historian ensimmäistä talvisissa olosuhteissa toteutettua kautta.

Ennen kaikkea kokemuksia hakemaan lähteneiden Mikan ja Mirkun tarina alkoi Tinderissä. Ensitreffien jälkeen tiet kuitenkin erkanivat, kun Mika alkoi tapailla toista naista ja Mirkku keskittyi toipumaan edellisestä suhteestaan.

Kaksikko bongasi toisensa Tinderistä kuitenkin uudestaan vain muutaman kuukauden kuluttua.

– Matchattiin uudelleen ja siitä se sitten lähti, pari kertaa.

Temppareihin lähdettäessä suhteen alusta oli kulunut puolisen vuotta, jonka aikana pari oli muuttanut yhteen. Kitkaa suhteeseen tuovat Mirkun mustasukkaisuus ja Mikan villi juhliminen.

Tämä on johtanut esimerkiksi siihen, että Mirkku on tutkinut Mikan puhelimen viestejä. Mirkku toivoo pääsevänsä eroon luottamuspulastaan, ja Mika puolestaan haluaa oppia huomioimaan Mirkkua paremmin.

Mirkun sisko kannusti tätä kuitenkin kovasti lähtemään mukaan ohjelmaan, kun taas Mikan siskot suhtautuivat veljensä Temppari-reissuun hyvin epäileväisesti.

– Nehän sanoivat kaikki minulle, että yritä nyt olla kunnolla siellä, Mika paljastaa.

Myös Mirkku myöntää, ettei mustasukkaisuuteen liittyvien asioiden ratkominen Temppareissa välttämättä kuulosta ihanteelliselta ratkaisulta, mutta hänen mukaansa reissu oli kannattava.

– Sitä ehkä ajattelisi, ettei Tempparit ole oikea paikka siinä tilanteessa, mutta siellä jos jossain voi oppia paljon. Paikalla on iso tukiverkosto ja lisäksi siellä joutuu todellakin miettimään vain itseään, kun toisen kanssa ei pääse keskustelemaan. Siinä on aika paljon mietittävää, mutta siinä oppii paljon itsestä, pohtii Mirkku, jolle reissu oli lopulta positiivinen yllätys.

Rajat pari määritteli kuitenkin yhdessä. He tulivat siihen tulokseen, ettei tilanne muiden kanssa saa mennä fyysiseksi, eikä myöskään ihastumista sallita.

– Juomapeleihin saa lähteä mukaan ihan kunnolla, eikä siinä tarvitse liikaa miettiä, koska se on vaan peliä, pariskunta kertoi.

Liikaa he eivät kuitenkaan reissua miettineet tai suunnitelleet ennakkoon.

– Me ei kyllä suunniteltu tai valmistauduttu tähän yhtään! Pakattiinkin vasta yöllä, kun aamulla oli lähtö, Mirkku nauraa.

– Ei muuta kuin että omana itsenään sinne, ja katsoo miten käy, Mika kiteyttää alkavan kauden askelmerkit.

Temptation Island Suomi uusi kausi Nelosella 17. helmikuuta kello 21 alkaen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja