Mainos

Tinder julkaisi uuden ominaisuuden – kommunikointi käyttäjien kanssa helpottuu

Tinder-deittisovelluksen uusin ominaisuus ovat reaktiot, paljastetaan Tinderin blogissa. Tietoa siitä, milloin sovellus tulee käyttöön, ei vielä kuitenkaan kerrottu.

Tinderin reaktioiden määrä kasvaa. Aiemmin sovelluksella on voinut laittaa vastaanottajalle kommenteista sydämiä, mutta jatkossa reaktioita voi lähettää naurusta, aplodeihin ja silmienpyörityksiin tai jopa heittää juoman toisen päälle.

Reaktion voi lähettää avaamalla keskustelun Tinderissä ja painamalla hymiö-ikonia ruudun alareunassa. Sitä, milloin toiminto tulee käyttöön, ei kuitenkaan Tinderin blogissa kerrota.

Suunnittelutyön hoitivat naiset

Tinderin mukaan reaktiot kehitettiin, jotta käyttäjät voisivat antaa välitöntä palautetta – oli se sitten positiivista tai rakentavaa.

Tinderin mukaan monet naiset saattavat joutua kohtaamaan jossain vaiheessa ääliömäistä käytöstä sovelluksen välityksellä, sillä valitettavasti kaikki eivät kohtele toisiaan ruudun takaa kunnioittavasti.

Muutosta on ollut Tinderin mukaan johtamassa yhdysvaltalainen koomikko, kirjailija ja näyttelijä Whitney Cummings.

– Joskus miehet tarvitsevat vähän ohjausta mitä tulee deittisovelluksissa kommunikointiin. Ja vähällä, tarkoitan paljoa. Tietäen, että olen ääliöiden ekspertti, Tinder otti minuun yhteyttä ja pyysi apua, kertoo Cummings.

Naisten tiimi on kehittänyt reaktiot heidän tarpeisiinsa.


Lähde: Blog.gotinder, Youtube

***

2:38

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.