Timo Harakan kassi:

- lipeäkala - naudan maksaa - avokado - punajuuri

Markus Maulavirran ja Timo Harakan menu:

Pariloitua maksaa ja punajuuria smetanassa

Leikkaa maksa ohuiksi viipaleiksi. Kuori punajuuri ja kuutioi pieniksi kuutioiksi. Käristä punajuuret pienessä määräss voita ja lisää joukkoon smetana. Hauduta hiljalleen kypsäksi. Grillaa maksa kuumassa pannussa nopeasti ja tarjoa punajuuren kanssa.

Tiristettyä maksaa ja avokadopyrettä

Soseuta avocado ja mausta sitruunanmehulla. Kasta maksasuikaleet korppujauhoihin ja tiristä kuumassa öljyssä.

Lipeäkalaa ja valkokastiketta

Keitä lipeäkala suolavedessä hiljalleen 15-20 minuuttia. Sulata voi kasarissa. Lsää jauhoja ja käristä hetki. Lisää joukkoon kermamaitoa pienisssä erissä koko ajan vispaten. Kun tarpeeksi sakeaa keitä 15 minuuttia hiljalleen.

Lue myös:

    Uusimmat