Timanttiliigassa sokkitulos – kilpailun ylivoimaisin naisurheilija floppasi pahimmin yhdeksään vuoteen

Caballero voittoon, Perkovic floppasi rajusti 1:43
Kuuban Denia Caballero kiskaisi naisten kiekon voittoon.

Timanttiliigan naisten kiekonheittokilpailussa Tukholmassa koettiin jättiyllätys, kun lajia viime vuosina hallinnut Kroatian Sandra Perkovic jäi vasta viidenneksi. Perkovic jäi itselleen vaisuun tulokseen 63,71.

MAINOS

Koko Timanttiliiga-kausi C Morella!

Timanttiliigan Tukholman osakilpailu C More Sport 1 -kanavalla sekä cmore.fi -suoratoistopalvelussa kello 21 alkaen torstaina 30. toukokuuta.

Kaikki suorat lähetykset C Moren kanavilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Perkovicin paras syntyi viimeisellä kuudennella kierroksella. 63,71 on Perkovicin heikoin kilpailutulos sitten vuoden 2014. 

Kärkikolmikon ulkopuolelle Perkovic oli viimeksi jäänyt vuonna 2010 Lausannessa.

Kilpailun voittoon kiskaisi Kuuban Denia Caballero tuloksella 65,10. Maannainen Yaime Perez jäi vain sentin päähän ja sijoittui toiseksi. Kiinan Chen Yang (64,25) ja Feng Bin (63,87) nappasivat seuraavat sijat ennen Perkovicia.

Perkovic on ollut vuosien saatossa Timanttiliigan ylivoimaisin naisurheilija, ja hänellä on tilillään peräti kuusi kokonaisvoittoa.

Perkovicia ovat varjostaneet valmennuskuvioiden epäselvyydet. Hän kertoi taannoin kroatialaismedialle, että häntä valmentava Edis Elkasevic on saanut rahallisesti merkittävän tarjouksen toiselta maalta.

Perkovic on tituleerannut Elkasevicia korvaamattomaksi ja kertonut, että Tokion olympiaprojekti vaarantuu, jos sponsorit eivät saa Elkasevicia rahalla pysymään Kroatiassa. Perkovic vihjasi saattavansa lähteä jossain vaiheessa tämän perässä ulkomaille.

Lue myös:

    Uusimmat