Tim leipiintyi parisuhteeseensa ja erosi rytinällä – päätyi tempauksellaan uutisotsikoihin asti

Tim leipiintyi parisuhteeseensa ja päätti erota rytinällä – päätyi otsikoihin 1:35
Tim leipiintyi parisuhteeseensa ja päätti erota rytinällä – päätyi tempauksellaan uutisotsikoihin asti

Rakkauteen ilmeisen leipiintynyt Tim jätti Alyssan jättimäisellä mainosviestillä kesken urheilumatsin.

Erot eivät ole koskaan helppoja – mutta ainakin tämä ero oli tehokas! Jenkkiparin erosta tuli tavallistakin julkisempi, sillä suhteen päätöksestä ilmoitettiin Ohiossa urheiluottelun kaikille seuraajille, kertoo CNN.

"Me saimme eron"

Rakkauteen ilmeisen leipiintynyt Tim päätti ilmoittaa erosta näyttävästi kesken baseball-pelin. Käyttöönsä hän oli valjastanut jättimäisen mainosnäytön.

– Yleensä näytölle halutaan synttäritoivotuksia, onnitteluja, vuosipäiväterveisiä. Me saimme eron, Jack Haines stadionilta kuvasi Cleveland 19 -paikallisuutisille.

"Alyssa, tämä suhde on OHI"

Sekä stadionin työntekijät että peliä katsomassa olleet yllättyivät, kun kesken pelin näytölle ilmaantuivat sanat: "Alyssa, tämä suhde on OHI. Tim".

Parin suhde päätyi uutisiin ja julkierosta tuli viraalihitti. Hainesin mukaan erolle tuli hintaa vitosen verran; viesti taululle nimittäin maksaa viisi dollaria. Timin viesti kuitenkin kiinnitti huomion.

– Kävin läpi [viestien] listaa ja ajattelin, että mitä hittoa, hän kuvaa.

Keitä olivat Alyssa ja Tim?

Viestit myös luettiin yleisölle, ja Hainesin mukaan yleisö reagoikin viestiin yllättyneesti.

Alyssan ja Timin henkilöllisyyksistä ei ole tietoa. Haines kertoo, että urheilutapahtumaa sponsoroiva taho on luvannut näille ilmaisen yön paikallisessa majoitusliikkeessä, mikäli he vielä haluaisivat yrittää korjata suhteensa.

Katso myös: Moni suomalainen lykkäsi avioeroa koronakevään 2020 myötä – asiantuntijalta yksinkertainen parisuhdevinkki: "Siitä on hyvä puhua..."

Moni suomalainen on lykännyt avioeroa koronakevään myötä – asiantuntijalta yksinkertainen parisuhdevinkki:"Siitä on hyvä puhua..." 3:34

Lähteet: CNN, Yahoo.com, Cleveland 19

Lue myös:

    Uusimmat