Vaimo julkaisi miehen tanssivideon lapsenvahdin kanssa – hämmentyneet kommentoijat epäilivät kiellettyä romanssia

Eikö seksi luista? Seksiin liittyvä kipu ja haluttomuus voivat vaikuttaa monilla eri tavoilla seksuaaliseen kokemukseen 4:18
Eikö seksi luista? Näistä asioista se voi johtua.

Perheenisän ja lapsenvahdin tanssivideo on herättänyt monen epäilyt siitä, että kaksikon välillä olisi jotain enemmänkin. Vaimo tyrmäsi tällaiset huhut ja kertoi tytön olevan pitkäaikainen perheystävä.

TikTokissa on herättänyt huomiota video, jolla perheenisä ja parikymppinen lastenhoitaja tanssivat. Monen mielestä kaksikon toiminta oli jo liiankin flirttailevaa ja miehen vaimolle suositeltiin avioeroa. Somekuohuntaa aiheuttaneesta videosta kertoo muun muassa The Sun.

Läheiseltä näyttävää kanssakäymistä videolla

Videon latasi TikTokiin 3. elokuuta nainen nimeltä Rachel, joka on videolla näkyvän miehen, Andrew’n, vaimo.

Videolla näkyy ensin, miten lastenhoitaja Lizzie Norton, 23, yrittää nostaa Andrew’n ilmaan siinä kuitenkaan onnistumatta. Sitten perheen pieni poika haluaa hänkin tulla nostettavaksi ja isä tekee niin. 

Tämän jälkeen näkyy toinen klippi, jolla Andrew tarttuu Lizzietä vyötäröltä ja nostaa tämän ilmaan Dirty Dancing -elokuvasta tutun tanssikohtauksen tapaan. Jossain vaiheessa Lizzie kietoo kätensä miehen ympärille. Kaksikko yrittää temppua useampaan otteeseen.

Kommenteissa ei naureskeltu

Videota on katsottu yli kymmenen miljoonaa kertaa, ja tanssi on herättänyt epäilyksiä jopa somekohun verran. Monet katsojat uskovat, että lapsenvahdin ja isän välillä on muutakin pelkkää toveruutta. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Odottelen kärsivällisesti sitä videosarjaa, jossa todetaan, että ”olitte oikeassa”, totesi eräs.

– Onko tämä oikeasti sallittua? ihmetteli joku.

– Minä en luota tyttöön enkä mieheesi. Eikä sinunkaan pitäisi! uskoi eräs.

– Kaikki ovat menneet tästä ihan sekaisin. On ihan mahdollista, että tyttö on kuin perheenjäsen tai on ollut heidän kanssaan vuosia, muistutti joku.

Vaimo avasi tilannetta tarkemmin

Ladbiblen mukaan Rachel avasi tilannetta myöhemmin: hän ja hänen aviomiehensä tapasivat Lizzien tämän työskennellessä samassa päiväkodissa, jossa heidän vanhin poikansa oli hoidossa. 

– Hän oli aina mitä huomaavaisin ja suloisin tyyppi. Hän lähetteli meille kuvia päivät pitkät ja viesitittelimme kaikesta.

– Hän ei vaikuttanut samanlaiselta kuin muut siellä työskennelleet enkä minä ole kuten muut äidit. Olemme kuin ystäviä.

Koronapandemian iskettyä pariskunta pyysi Lizzietä muuttamaan heille auttamaan lastenhoidossa. Rachel kävi töissä työpaikallaan, kun taas Andrew teki töitä etänä kotoa käsin.

Nyt Andrew on palannut takaisin työpaikalleen eivätkä he Lizzien kanssa juuri näe toisiaan.

– Silloin harvoin kun he näkevät, tunnelma on aina iloinen. Lizzie on meille kuin pikkusisko. Rakastamme häntä hyvin paljon, Rachel kertoi.

Rachel kuvailee Lizzietä hassuttelevaksi tyypiksi. Heistä on hauskaa vitsailla ja hölmöillä keskenään.

Julkaisi vielä medioille osoitetun videon

Muutamaa päivää myöhemmin Rachel julkaisi somekohun vuoksi TikTokissa medioille osoitetun lausunnon. Hän kertoi, että Lizzie on heille pitkäaikainen perheystävä ja että kohua herättänyt video oli pelkkää viatonta hauskanpitoa.

– Jostain syystä keskinäinen dynamiikkamme kiinnostaa ihmisiä ja tuo video meni viraaliksi. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kirjoituksessa todetaan, että heidän tarkoituksensa ei ollut missään nimessä pahoittaa kenenkään mieltä.

– Mitään sopimatonta ei tapahtunut, mutta olemme jatkossa tarkempia julkaisemamme sisällön suhteen.

Lue myös:

    Uusimmat