Mainos

Tilt Esports starttaa – juontajana nähdään fitnesskaunotar Linda Manuela

Maaliskuussa alkava Tilt Esports antaa napakan tietopaketin elektronisen pelaamisen ja urheilun ajankohtaisista tapahtumista fitnesstähti Linda Manuelin johdolla.

Elektronisen urheilun ajankohtaisohjelma Tilt Esports kertoo viikoittain alan tuoreimman kuulumiset ja pureutuu ajankohtaisten ilmiöiden taustoihin.

Ohjelman ankkuri Linda Manuella ja kenttätoimittaja Thomas Tontchev johdattavat katsojat elektronisen urheilun maailmaan, jonka suosio on niin maailmalla kuin Suomessa merkittävässä kasvussa.

Ohjelmassa käsitellään ajankohtaisia e-urheilun aiheita, merkittävimpien turnausten tuloksia, poikkeuksellisia joukkueita ja pelaajia, pelitapahtumia, fanikulttuuria, uutuus- ja suosikkipelejä sekä pelialan tulevaisuuden näkymiä ja mahdollisuuksia.

Perjantaisin ensiesityksessä nähtävässä napakassa kolmen minuutin mittaisessa jaksossa tarkastellaan sisällöllisesti kuluneen viikon tapahtumia e-urheilun maailmassa ja luodaan katsausta sekä odotuksia tulevan viikonlopun tapahtumiin.

– E-urheilu on globaali megatrendi ja Suomessakin merkittävä viihdesisällönkulutuksen kategoria. Kun suomalaisilta alle 35-vuotiailta miehiltä kysytään kiinnostavimmista urheilulajeista, elektroninen urheilu on kirinyt jo jääkiekon rinnalle kirkkaimman kärjen tuntumaan. Kaikista nuorimmassa päässä se on mennyt jopa jääkiekon ohi kiinnostavimmaksi urheilulajiksi, ohjelman vastaava tuottaja ja Subin kanavapäällikkö Lauri Ogawa taustoittaa.

0:20

– Olemme tunnistaneet, että pelaamista harrastavien ja siitä kiinnostuneiden yleisö on hyvin laaja, mutta hardcore-pelaajien ja casual-pelaajien sisältötarjonnan välissä on tyhjiö, jonka Tilt Esports täyttää erinomaisesti. Haluamme myös auttaa nuorten pelaajien vanhempia ja laajempaa yleisöä ymmärtämään e-urheilun skeneä sekä -ilmiötä ja kertoa aitoja tarinoita ajankohtaisten tapahtumien ja uutisotsikoiden takaa. Sub on vahvasti ajassa kiinni ja olemme innoissamme tuodessamme täysin uudenlaisen ajankohtaisen lyhytsisällön napakassa tietopaketissa sekä lineaari-tv:n että netti-tv:n yleisöillemme, Ogawa iloitsee.

Erilaisten Tilt-ohjelmakonseptien takana oleva Intervisio on myös innoissaan siitä, että nyt tehdään ohjelmaa, joka käsittelee ajankohtaisia uutisia, tapahtumia ja ilmiöitä esportsin saralla.

– Tilt on yli 20-vuotisen historiansa ajan ollut aina pelikulttuurin aallonharjalla, esitellen suomalaisille pelimaailman trendikkäimpiä asioita. E-urheilu on kiistatta tämän hetken isoimpia pelialan ilmiöitä, joten on luontevaa että lähdemme siihen vahvasti mukaan, Tiltin vastaava tuottaja Antti Seppänen kertoo.

Subilla perjantaista 2.3. klo 17:55 alkaen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.