TikTok-tähti kopioi prinsessa Dianan ikonisen hiustyylin – some sekosi: "Näyttää enemmän Dianalta kuin se tyttö The Crownissa"

9:28
Salaliittoteoriat prinsessa Dianan kuoleman ympärillä elävät yhä vahvoina

Prinsessa Dianan tunnettu hiustyyli ihastuttaa yhä tänäkin päivänä.

Vuonna 1997 menehtynyt prinsessa Diana oli eläessään todellinen tyylitaituri, jonka muotivalintoja seurattiin silmä kovana sekä kopioitiin aktiivisesti menneinä vuosina – kuin myös tänäkin päivänä. Yksi Dianan vahvimmista tunnusmerkeistä oli hänen blondi hiusvärinsä sekä lyhyeksi leikattu malli. Missä ikinä Diana liikkuikin, olivat hänen hiuksensa viimeisen päälle laitetut. 

Hiljattain hollantilainen TikTok-tähti Rose Nora Anna sai somekansan polvilleen jakamalla tilillään videon itsestään sen jälkeen, kun hän oli stailannut hiuksensa prinsessa Dianan tyyliin. Sometähti on kuin ilmetty kopio edesmenneestä prinsessasta. Monet muistavat nimenomaisen hiustyylin olleen prinsessa Dianan suosiossa parikymppisenä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Videollaan Anna esitteli myös ohjeet siihen, kuinka luoda Dianan ikoninen kampaus. Somekansa riensi ihastelemaan sometähden kiistatonta yhdennäköisyyttä prinsessaan. Videota on katsottu palvelussa noin 8 miljoonaa kertaa.

– Hän näyttää enemmän Dianalta kuin se tyttö The Crownissa joka esittää Dianaa, eräs kommentoija pohtii viitaten sarjan tuoreimmalla tuotantokaudella Dianaa esittäneeseen näyttelijä Emma Corriniin

Prinsessa Dianan fanit olivat aikoinaan niin fanaattisia kuninkaallisen hiusten suhteen, että tämä pyrki pitämään kampaajakäyntinsä täysin salassa. 

Diana menehtyi auto-onnettomuudessa Pariisissa elokuussa 1997 ollessaan 36-vuotias.

Lähde: Hello!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja