Prinsessa Diana keksi aikoinaan näppärän tavan välttyä kiusallisilta kuvilta – salaisena aseena toimi tämä asuste

9:15
The Crown -sarjan tapahtumat menivät tunteisiin – ovatko nämä kohua herättäneet käänteet totta vai tarua?

Tyyli-ikoni prinsessa Diana lanseerasi aikoinaan "rintamuslaukun" käytön.

MTV Uutiset julkaisee jouluna vuoden luetuimpia juttuja. Tämä artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran 8.5.2021.

Edesmennyt prinsessa Diana oli oman aikansa tyyli-ikoni jonka asuvalintoja ihastellaan yhä tänäkin päivänä. Minne prinsessa menikin, oli hän aina upean tyylikäs ilmestys – riippumatta siitä, oliko kyseessä gaalaillallinen tai arkisempi edustustehtävä. 

Nykyäänkin Diana muistetaan tavasta, josta tuli hänelle erittäin ominainen hänen noustessaan autosta saapuessaan erilaisiin juhliin. Prinsessalla oli liuta erilaisia, joka asuun sopivia pieniä käsilaukkuja, jonka hän nosti aina dekolteensa peitoksi auton kyydistä noustessaan. Tällä tavoin prinsessa vältti ansiokkaasti sen, että hänen kumartuessaan paikalla olleet valokuvaajat olisivat saaneet napattua hänestä epäedustavan kuvan. 

Alla olevasta Velvet Coke -käyttäjän Instagram-päivityksestä pääset nuolen kuvia klikkaamalla selaamaan kuvia Dianasta käyttämässä laukkujaan "salaisina muotiaseinaan". 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Dianaa kiitellään yhä nykyään hänen tyylikkäästä tavastaan, jonka ansiosta siivottomien valokuvien ottaminen ei onnistunut. 

– Autosta nouseminen on mitä vaivaannuttavin toimi ja hän teki siitä eleganttia, eräs kommentoija toteaa Instagramissa. 

Prinsessa Diana menehtyi auto-onnettomuudessa Pariisissa elokuussa 1997. Hän oli kuollessaan 36-vuotias. Hän meni naimisiin vuonna 1981 prinssi Charlesin kanssa ja pariskunta sai kaksi lasta: prinssi Williamin vuonna 1982 ja prinssi Harryn vuonna 1984.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja