Tiesitkö tämän naisen orgasmeista?

Naisen orgasmi kätkee taakseen paljon kysymyksiä. Voivatko naisetkin ejakuloida? Mikseivät naiset saa orgasmia yhdynnän aikana? Lue ja selvitä!

Naisen orgasmi on joillekin täysi mysteeri. AskMen.com-sivusto kokosi yhteen faktoja, jotka saattavat tulla joillekin suurenakin yllätyksenä.

G-pisteorgasmi ei tunnu aina hyvältä

Toisin kuin luullaan, G-pisteen hyväily ei ole aina naiselle se mieluisin tapa tavoitella orgasmia. G-piste on emättimen etupuolella oleva kohta, joka on erityisen herkkä. Vaikka toiset naiset kokevat, että G-pisteen stimuloinnista syntynyt orgasmi on kaikkein voimakkain, aiheuttaa G-pisteen stimulointi osalle naisista inhottavia tuntemuksia.

G-pisteen hyväily aiheuttaa osalle naisista tunteen kovasta virtsaamisentarpeesta, joka ei ole koskaan miellyttävää. G-pisteen hyväily aiheuttaa osalle naisista myös kipua orgasmin sijaan.

Naisetkin ejakuloivat

Jotkut naiset ejakuloivat orgasmin aikana miesten tapaan virtsaputkesta nestettä, joka ei kuitenkaan ole virtsaa. Naisten ejakulointia ollaan kuitenkin tutkittu suhteellisen vähän.

Kaikki naiset eivät saa koskaan orgasmia yhdynnän aikana

On paljon naisia, jotka eivät saa orgasmia yhdynnän aikana. On arvioitu, että noin 30 prosenttia naisista ei saa koskaan orgasmia pelkästä yhdynnästä. Useimpia naisia on hyväiltävä myös muulla tapaa yhdynnän aikana, jotta he saavuttavat orgasmin. Arvioiden mukaan noin 30 prosenttia naisista sen sijaan saa orgasmin säännöllisesti ilman, että heitä hyväillään muulla tapaa seksin aikana.

Naiset voivat nauttia seksistä ilman orgasmia

Suuri osa naisista nauttii seksistä, vaikkeivat he saavuttaisikaan orgasmia. On myös paljon naisia, jotka nauttivat itse aktia enemmän esileikeistä. Joillekin naisille suuteleminen, halailu ja läheisyys ovat orgasmia tärkeämpiä tekijöitä.

MTV3/Helmi

Lähde: AskMen

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja