The Rasmuksen uudelle albumille julkaisupäivä – "Lauri Ylösen ja Pauli Rantasalmen läpikäymät erot kuuluvat biiseissä"

The Rasmuksen yhdeksäs studioalbumi julkaistaan syyskuussa.

The Rasmus julkaisee uuden albumin 22. syyskuuta 2017. Yhtyeen yhdeksännen studioalbumin nimi on Dark Matters ja sen on tuottanut ruotsalainen tuottajatiimi The Family.

– Ajatus uusien biisien takana oli lähteä tekemään sellaista musiikkia, mitä itse haluaisimme kuunnella. Emme ole unohtaneet pohjoista melankoliaa, mutta sen lisäksi uusissa biiseissämme on kuultavissa monenlaisia vaikutteita. Dark Matters on kuin monenlaisten tunnelmien ja henkilökohtaisten tunteiden vuoristorata, kertoo Lauri Ylönen tulevasta levystä tiedotteessa.

Julkaistuaan viimeisimmän albuminsa The Rasmus vuonna 2012 bändi jäi hetkeksi tauolle. Yhtyeen solisti Lauri Ylönen muutti tuona aikana Los Angelesiin, joka heijastelee miehen sen jälkeen kirjoittamissa biiseissä. Tiedotteessa sanotaan, että uuden albumin biiseissä kuuluu myös Laurin ja yhtyeen kitaristin Pauli Rantasalmen tauon aikana läpikäymät erot.

– Albumin sanoitukset ovat hyvin vaihtelevia, koska ne heijastavat useamman vuoden aikana kohtaamiamme asioita – aina elämän huippuhetkistä synkkiin tunnelmiin. Lisäksi muutamassa kappaleessa maailmaa tarkkaillaan niin lapsen näkökulmasta kuin mielikuvitusta apuna käyttäen.

Uuden albumin myötä yhtye on lähdössä myös pitkälle maailmankiertueelle.

– Aiomme keikkailla paljon vuosina 2017 ja 2018. Aloitamme kiertueen Euroopasta marraskuussa 2017 ja vuonna 2018 on luvassa paljon keikkoja ympäri maailmaa, Ylönen iloitsee tulevista keikkasuunnitelmista.

Suomessa The Rasmus on mahdollista nähdä seuraavan kerran keikalla Raumanmeren Juhannuksessa lauantaina 24. kesäkuuta 2017.

Dark Matters -albumin ensimmäisen singlen Paradise musiikkivideo julkaistaan yhtyeen YouTube-kanavalla tulevana viikonloppuna vuorokauden vaihduttua lauantaista sunnuntaiksi kello 00.30.

Katso alla Lauri Ylösen haastattelu EVS-ohjelmassa huhtikuun lopulla!


Lue myös:

    Uusimmat