Thaimaalaislehti: Suomalaismiehen kuolema lentokentällä Bangkokissa oli ehkä itsemurha – Ulkoministeriö ja suurlähetystö vaitonaisia tapauksesta

Perjantai-iltana bangkokilaisella lentokentällä kuollut mies teki ehkä itsemurhan, arvelee Thai Examiner -lehti.

Lehden mukaan jo kymmenen ihmistä on vuosien varrella riistänyt henkensä Bangkokissa sijaitsevalla Suvarnabhumin lentokentällä. Suurin osa heistä on ollut ulkomaalaisia miehiä.

Suomalainen mies putosi perjantai-iltana lentokentän neljännestä kerroksesta kuudenteen kerrokseen. Vakavasti loukkaantunut mies kuoli myöhemmin saamiinsa vammoihin sairaalassa.

Bangkok Postin uutisen mukaan miehen oli nähty käyttäneen puhelintaan ennen putoamista.

13 vuotta toimineella kentällä jo kymmenen kuolemaa

Vastaavanlaiset tapaukset ovat lehden mukaan olleet vuonna 2006 valmistuneelle lentokentälle jo niin suuri riesa, että se on varta vasten rakennuttanut lasiseiniä tragedioiden välttämiseksi.

Thai Examiner kertoo muutamasta erikoisesta tapauksesta:

Irlantilaismies oli hypännyt kuolemaansa kertoen syyksi sen, ettei hänellä ollut varaa paluulippuun maasta. Saksalaismies oli puolestaan hypännyt vuonna 2015 neloskerroksesta ykköskerrokseen. Venäläismiehen kerrotaan taasen tämän vuoden helmikuussa kiivenneen lasisen turvaseinän yli ja hypänneen sitten alas.

Ministeriö ja suurlähetystö niukkasanaisia

Tapauksesta ovat vaitonaisia niin Bangkokin Suomen suurlähetystö kuin Ulkoministeriökin. Suomalaismiehen kuolema on kuitenkin vahvistettu.

Tällä hetkellä tapauksesta tiedetään, että mies oli saapunut Thaimaahan 8. syyskuuta 30 päivän viisumilla, ja jatkanut viisumin voimassaoloa marraskuun 6. päivään asti.

MTV Uutisten tavoittamat ministeriö ja suurlähetystö eivät kommentoi esimerkiksi sitä, onko heillä tiedossa miehen ikä ja henkilöllisyys.

– Yksityisyydensuojaan vedoten en voi tällä hetkellä kommentoida tapausta enempää, vastaa Ulkoministeriön konsuliasioiden yksikön päällikkö Antti Putkonen.

Lue myös:

    Uusimmat