Tenniksen supertähdet yllätettiin erikoisella tavalla – valkovenäläishuippu ihmeissään maannaisen karusta kohtelusta

Valko-Venäjän ja Espanjan tennistähtiä Aryna Sabalenkaa sekä Carlos Alcarazia muistettiin viime viikonloppuna Madridin turnauksessa syntymäpäivien johdosta. Molemmat saivat merkkipaalun kunniaksi syntymäpäiväkakut, mutta erityinen huomio kiinnittyi niiden kokoon.

Sabalenkalla ja Alcarazilla on sama syntymäpäivä (5. toukokuuta), joten turnausjärjestäjä halusi muistaa naisten ja miesten maailmanlistoilla kakkostiloja pitäviä urheilijoita. Sabalenka (WTA) ja Alcaraz (ATP) ottivat molemmat turnausvoitot Madridissa.

Kisajärjestäjä onnitteli viime viikolla syntymäpäiväsankareita kakuilla. Hieno ele johti kuitenkin kovaan kritiikkiin niiden kokoeron vuoksi. Alcaraz sai huomattavasti suuremman kakun kuin Sabalenka. Useat naistenniksen huippunimet reagoivat toimintaan.

– Ei voisi olla tarkempaa kuvausta, Sabalenkan maannainen Viktoryja Azarenka totesi vertailun koosta jakaneen twiittaajan kommentista, että kakkujen kokoero oli tyrmistyttävä.

Myös Kanadan Bianca Andreescu hämmentyi kokoerosta.

– Tuo ei näytä oikealta, Andreescu kirjoitti Twitterissä.

Turnausjärjestäjän johtaja Feliciano Lopez kertoi oman näkemyksensä kritiikkiä aiheuttaneesta tilanteesta.

– Olen yllättynyt näistä reaktioista, jotka näimme eleen jälkeen, Lopez totesi.

Lopez nosti esille kolme asiaa, miksi kakuissa oli eroa. Alcaraz oli juuri voittanut välieränsä, hän on espanjalainen ja hän pelasi keskuskentällä.

Alla Viktoryja Azarenkan twiitti.

Lue myös:

    Uusimmat