Temptation Island -Juuso pöyristyi – tuoreesta isästä tehtiin lastensuojeluilmoitus: "Meidän perheessä ei ole kenellekään mitään hätää"

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutuksi tullut Juuso kertoo Intagram-tilillään, että hänestä on tehty lastensuojeluilmoitus.

Temptation Island Suomi -ohjelmassa parisuhteensa jopa kahteen kertaan testiin laittaneet Vilma ja Juuso ilmoittivat viime jouluna iloiset uutiset: pari odotti ensimmäistä yhteistä lastaan.

Esikoinen syntyi alkukesästä. Loppuraskautta varjosti se, että Vilmalla todettiin aivan raskauden loppumetreillä koronavirustartunta, ja koronapandemian vuoksi Vilma kertoi Juuson osalistuneen synnytykseen videoyhteyden välityksellä.

Pari on kertonut Instagram-tileillään avoimesti uudenlaisesta arjestaan pienen tyttärensä kanssa, ja parhaillaan pariskunta valmistautuu pienokaisensa ristiäisiin. Juuso kertoi kuitenkin tiistaina saaneensa tietoonsa ikävän asian: hänestä oli tehty lastensuojeluilmoitus tiettävästi sosiaalisen median käytöksen perusteella.

– Se, että et ole samaa mieltä mun kanssa asioista, ei anna sulle mitään oikeutta kutsua mua nimillä, TAI tehdä lastensuojeluilmoituksia, hän kirjoitti Instagramissa jakamansa kuvan yhteydessä, jossa hän poseeraa vauva sylissään vakava ilme kasvoillaan.

– Toivottavasti tajuat sen, sinä joka teit sen lasun, ja tätä lukiessa tunnet piston sydämessä. Että se, että teit turhan lasun, vei resursseja sieltä, missä niitä oikeasti tarvittiin. Meidän perheessä ei ole kenellekään mitään hätää, jos koet pakottavaa tarvetta kokea huolta, ei tarvitse, hän vielä korosti.

Juuso on jakanut Instagram-tilillään viime aikoina paljon terveyteen liittyvää sisältöä ja varoitellut esimerkiksi dieettilimuihin liittyvistä terveysriskeistä ja alkoholin haittavaikutuksista.

Vilma kertoi tiistaina omalle Instagram-tililleen Stories-osioon lisäämissään videoissa, että moni on ihmetellyt, miksei hän enää seuraa puolisoaan Instagramissa. Samalla hän otti kantaa puolisostaan tehtyyn lastensuojeluilmoitukseen.

– Mua ahdistaa tää terveysasia, enkä pysty nyt näkemään stooreja, että pitäisi joka päivä olla paras. Olen nyt superväsynyt ja juuri synnyttänyt ja loppu tähän, että pitäisi olla joka päivä paras, aloittaa Vilma ja kertoo haluavansa itse olla rennosti kotona juuri nyt.

Hän kuitenkin tähdentää myös, ettei perheellä ole mitään hätää ja sanoo Juuson olevan hyvä isä heidän tyttärelleen.

– Juuso on tälle lapselle paras isä, mitä ikinä voisin toivoa. Aiheettomat ilmoitukset vaan kuormittaa meidän terveydenhuoltoa. Ja vaikka teillä olisi huoli, ihminen kuitenkin vetää överiksi vaan terveet elämäntavat. Onko se sitten loppujen lopuksi niin paha asia, että siitä täytyy tehdä ilmoitus? hän kysyy lopuksi.

Vilma ja Juuso olivat mukana Temppareissa ohjelman kolmannella ja viidennellä tuotantokaudella. Viidennen kauden viimeisellä iltanuotiolla Juuso polvistui ja kosi rakastaan.

Lue myös:

    Uusimmat