Temptation Island -pariskunta sai esikoisensa – isä seurasi synnytystä videopuhelun kautta

4:53
Synnytyspelosta kärsivä Vilma kertoi aiemmin MTV Uutisille olevansa ahdistunut siitä, ettei isä saa jäädä sairaalaan synnytyksen jälkeen

Temppareista tuttu pariskunta Vilma ja Juuso ovat saaneet esikoisensa. 

Temptation Island Suomi -ohjelmassa kahdella tuotantokaudella pariskuntana olleet Vilma ja Juuso paljastivat jouluaattona Iltalehden haastattelussa iloisia uutisia: pari odottaa esikoislastaan.  Vilma paljasti torstaina Instagram-tillään julkaisemansa suloisen kuvan yhteydessä parin tyttären syntyneen 20. toukokuuta.

– Juuso osallistui synnytykseen videopuhelun merkeissä, ja näki vauvan syntymän yhdessä mun kanssa, koettiin syntymä siis yhdessä. Kiitos Espoon sairaalan henkilökunnan, musta pidettiin tosi hyvä huoli, vaikka synnytys itsessään oli todella raskas ja epänormaali (kätilön sanoja lainaten). Kerron tämän myöhemmin, miten kaikki meni, hän kirjoittaa

– Ollaan vauvan kanssa synnyttäneiden osastolla, missä on kyl tosi vaikeeta ilman Juusoa, en oo missään parhaassa kunnossa synnytyksen jäljiltä, oon todella väsynyt eikä apuja kauheesti oo saatavilla. Ruokakin tuodaan oven taakse, ja hirveä vaiva nousta sängystä kipujen ja katetrin kanssa. Mun on todella vaikeeta liikkua.

Pari kertoi huhtikuussa MTV Uutisten haastattelussa olevansa harmissaan siitä, että koronaan liittyvien rajoitusten takia isä ei voi viettää puolisonsa kanssa aikaa ennen synnytyssaliin siirtymistä tai synnytyksen jälkeen.

– Oman lapsen syntymä on ainutlaatuinen tilanne. Ei voi muuta kuin ihmetellä tätä asiaa. Samaan aikaan kuitenkin Alkot ja kuntosalit voivat olla auki, kun tällaisia rajoituksia asetetaan. Päättäjien kanssa on vaikea olla samalla linjalla, Juuso harmitteli tuolloin.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja