Temptation Island -Vilman synnytyksestä viikko – julkaisi kuvan vartalostaan: "Olen jo täysin tyytyväinen"

Temptation Island -sarjasta tuttu Vilma esittelee Instagram-tilillään raskauden jälkeistä kroppaansa. 

Temptation Island Suomi -ohjelmassa kahdella tuotantokaudella pariskuntana olleet Vilma ja Juuso paljastivat viime viikolla Instagramissa parin esikoisen syntyneen 20. toukokuuta.

– Juuso osallistui synnytykseen videopuhelun merkeissä, ja näki vauvan syntymän yhdessä mun kanssa, koettiin syntymä siis yhdessä, Vilma kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteydessä. 

Vilma julkaisi keskiviikkona Instgram-seuraajilleen otoksen itsestään, jossa poseeraa viikko synnytyksen jälkeen. Ensimmäisessä kuvassaan Vilma on sairaalassa ennen synnytystä ja toisessa alusvaatteissa kotonaan. 

– Tuli about 25 kg lisää raskaana, ja pientä kriisinpoikasta oli palautumisen suhteen. En olisi koskaan uskonut, että kroppani palautuu edes tähän pisteeseen, eli olen jo täysin tyytyväinen. Enkä edes treenaa vielä. Vähän pistää kyllä hymyilyttää mun kriisit raskausaikana, kyllä naisen kroppa on aivan mieletön, hän kirjoittaa. 

 Vilma ja Juuso kertoivat huhtikuussa MTV Uutisten haastattelussa olevansa harmissaan siitä, että koronaan liittyvien rajoitusten takia isä ei voi viettää puolisonsa kanssa aikaa ennen synnytyssaliin siirtymistä tai synnytyksen jälkeen.

– Oman lapsen syntymä on ainutlaatuinen tilanne. Ei voi muuta kuin ihmetellä tätä asiaa. Samaan aikaan kuitenkin Alkot ja kuntosalit voivat olla auki, kun tällaisia rajoituksia asetetaan. Päättäjien kanssa on vaikea olla samalla linjalla, Juuso harmitteli tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat