Viimeisillään raskaana oleva TIS-Vilma sai ikävän yllätyksen äitienpäivänä – näin hän kuvailee koronavirusoireitaan

4:53
Synnytyspelosta kärsivä Vilma kertoi aiemmin MTV Uutisille olevansa ahdistunut siitä, ettei isä saa jäädä sairaalaan synnytyksen jälkeen

Temppareista tuttu pariskunta Vilma ja Juuso kertovat YouTubessa vetäytyneensä karanteeniin, koska Vilmalla todettiin koronavirustartunta ja myös Juuson epäillään altistuneen.

Temptation Island Suomi -ohjelmassa kahdella tuotantokaudella pariskuntana olleet Vilma ja Juuso paljastivat jouluaattona Iltalehden haastattelussa iloisia uutisia: pari odottaa esikoislastaan, jonka on määrä syntyä pian.

Vain hieman ennen laskettua aikaa Vilma ja Juuso saivat kuitenkin ikäviä uutisia: viimeisillään raskaana olevalla Vilmalla on todettu koronavirustartunta ja myös Juuson epäillään altistuneen ja hänelläkin on oireita. Kaksikko kertoi asiasta sunnuntaina YouTube-videolla.

– Todettiin tänään äitienpäiväksi koronavirus, Vilma toteaa videolla ja kertoo oireistaan, jotka eivät hänen mukaansa ole poikenneet juuri perusflunssasta.

– Paitsi hikoilen kuin pieni sika. En olisi todellakaan osannut ajatella, että tämä on koronaa. Ei ole niin pahat oireet, tämmöistä perus flunssaköhää.

– Mulla tuntuu rintakehässä paine. Tuntuu, kuin joku painaisi tästä. Ja hengästyn helposti, Juuso puolestaan kertoo.

–Ja vatsa on sekaisin, se täytyy sanoa. Ollaan kilpaa tuolla vessassa, Vilma lisää.

Parilla ei ole aavistustakaan siitä, mistä tartunta on mahdollisesti voinut tulla. Vilma sanoo käyneensä ainoastaan kaupassa ja kolme viikkoa aiemmin ripsihuollossa. Juuso sen sijaan on käynyt töissä.

Vilma kertoo videolla saaneensa sosiaalisessa mediassa kritiikkiä siitä, että hän meni koronavirustestiin bussilla. Hänen mukaansa näin oli kuitenkin ohjeistettu toimimaan, jos omaa autoa tai mahdollisuutta kyytiin ei ole, kun hän soitti koronaviruspuhelimeen ja kertoi olevansa flunssainen ja viimeisillään raskaana.

– Kun vielä kysyin, tarvitseeko käyttää maskia, sanottiin, että ei.

Tilanne mietityttää etenkin Vilmaa myös vauvan osalta. Hän pelkää, että vauvakin voi saada tartunnan.

– Tietenkin se saa koronaviruksen, jos synnytän vaikka viikon päästä, Vilma sanoi videolla itkuisen näköisenä peläten, joutuuko vauva mahdollisesti eristyksiin synnytyksen jälkeen.

– Muistan aina elämäni ensimmäisen äitienpäivän, hän vielä puuskahtaa Juuson rauhoitellessa rakastaan.

Pari kertoi huhtikuussa MTV Uutisten haastattelussa olevansa harmissaan siitä, että koronaan liittyvien rajoitusten takia isä ei voi viettää puolisonsa kanssa aikaa ennen synnytyssaliin siirtymistä tai synnytyksen jälkeen.

– Oman lapsen syntymä on ainutlaatuinen tilanne. Ei voi muuta kuin ihmetellä tätä asiaa. Samaan aikaan kuitenkin Alkot ja kuntosalit voivat olla auki, kun tällaisia rajoituksia asetetaan. Päättäjien kanssa on vaikea olla samalla linjalla, Juuso harmitteli.

Vilman ja Juuson Youtube-videon voit katsoa tästä:

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja