Teinitytön valkoiset valheet kostautuivat – äidin hulvattomasta päivityksestä somehitti

Äidin hillitön päivitys tyttären tekorusketusmokasta naurattaa netissä.

Jokainen teinityttö on varmaan joskus kokeillut salaa äidin huulipunaa tai vieraillut muuten tämän meikkipussilla. Yleensä näistä harmittomista pikkujutuista ei jää edes kiinni. Toisin oli laita erään brittiteinin, joka ei aivan osannut peittää jälkiään.

Katie O'Connor, 31, jakoi kuvan, jossa hänen oranssiksi muuttunut jalkansa paljastaa, että tytär oli yrittänyt viilata äitiään pahasti linssiin. 

oconnor

Kuvan lähde: Facebook

– Tämä, naiset ja herrat, on jalkani viikkoa myöhemmin siitä, kun tulin kotiin 15 tunnin työvuoron jälkeen, otin kenkäni pois ja huomasin, että se oli muuttunut ihastuttavan tummaksi punaruskean sävyksi, O'Connor kirjoittaa Part-Time Working Mummyn Facebook-sivuilla viime viikolla julkaisemansa kuvan yhteydessä.

O'Connor kertoo, että hänen 14-vuotias Chloe-tyttärensä oli vannonut, ettei ollut käyttänyt "todennäköisesti vanhentunutta itseruskettavaa", joka oli lojunut äidin laatikon pohjalla jo vuoden verran. Tämä siitäkin huolimatta, että tytön jalat muistuttivat äidin mukaan lievästi paahtuneita juustonaksuja, kun taas loput tytöstä on "yhtä albiinoa kuin muutkin talossa asuvat".

– Hän vannoo, ettei käyttänyt sukkaanikaan levittämiseen, eikä hän ainakaan laittanut sukkaa takaisin laatikkooni, hemmetti. Jostain syystä en täysin usko häntä.

Äiti kertoo hanganneensa jalkaansa jo viikon käyttäen apunaan myös ruokasoodaa, peroksidia, mutta jalka on edelleen oranssi.

– Kertokaa, mitä teen, ennen kuin se alkaa rakentaa muureja ja kiusata meksikolaisia, äiti vitsailee viitaten tekosrusketuksestaan tunnettuun Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpiin.

"Nauran niin, että pissaan housuihini"

Hulvaton postaus herätti suurta hupia Facebookissa, ja päivityksellä onkin jo 84 000 tykkäystä. Sitä on myös jaettu jo liki 17 000 kertaa. Ihmiset ovat jättäneet päivitykseen myös tuhansia kommentteja, joissa osassa tyydytään nauramaan tekstille, osassa jaetaan omia kokemuksia itseruskettaviin liittyneistä kommelluksista, ja onpa ongelmaan yritetty keksiä ratkaisuakin.

– Vauvaöljy ja sitruunamehu auttaa, vakuuttaa eräs kommentoijista, Emma-Louise.

– Minulla on hiomakone, jota voit lainata, nauraa eräs kommentoija.

– Tämä on mahtavin ja hysteerisin asia, jonka olen nähnyt koko viikkona. Olen pahoillani, mutta minulla on ollut huono viikko ja nyt nauran niin, että pissaan housuihin. Rakastan tätä, kiittelee Pip-niminen Facebook-käyttäjä.

– Taikasienet puhdistavat sen. Ne puhdistavat kaiken. Ne muuttavat lenkkaritkin takaisin valkoisiksi, vinkkaa Alison.

On sitä muillekin sattunut

Hiljattain skottimies Michael Onorati koki jotain vastaavaa kuin O'Connor.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Onoratin mukaan hän heräsi ja huomasi jalkojensa mustuneen. Mies ehti jo pelätä sairastuneensa verenkiertoelinten sairauteen, Raynayd'n ilmiöön. Panikointia ehti kestää puolisen tuntia, ennen kuin mies kuuli huvittavan totuuden. 

Selvisi, että Onoratin vaimo olikin käyttänyt miehensä sukkia rusketuskintaan sijaan itseruskettavaa levittäessään.

Lähteet: Mirror, Facebook

***

Lue myös:

    Uusimmat