Teinit eivät tajunneet antaa tippiä – tarjoilijaa odotti yllätys pari viikkoa myöhemmin

Teinijoukko ei osannut antaa tippiä, mutta paikkasi virheensä erinomaisesti.

Vaikka Suomessa ei samalla tavalla tunneta tippauskulttuuria, rapakon takana tipit ovat erittäin tärkeitä tarjoilijoille. Huonot tipit voivat tehdä todella paljon hallaa tarjoilijan taloudelle. 

Niinpä kun eräs tarjoilija sai neljää teiniä palveltuaan vain 3,28 dollarin tipin, hän oli ymmärrettävästi ärsyyntynyt. Käyttäjä Seminole kertoo Imgur-sivustolla, ettei mikään ole turhauttavampaa kuin se, ettei saa tippejä juuri lainkaan, mutta "asiakas hymyilee ja kiittelee minua ylenpalttisesti lähtiessään".

"Mitään tällaista ei ole koskaan tapahtunut minulle"

Teinejä palvellut Seminole sai yllättyä, kun nuoret palasivat puolitoista viikkoa myöhemmin takaisin kirjeen ja reilun 18 dollarin kanssa.

– Olen tarjoillut pitkään, eikä mitään tällaista ole koskaan tapahtunut minulle, tai kenellekään. En tiedä, kuinka opitte tai valistitte itseänne tipeistä, mutta arvostan vaivaa ja ystävällisyyttä, tarjoilija kirjoittaa julkaisemiensa kuvien yhteydessä.

Klikkaa seuraavaan kuvaan painamalla Next. Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä

"13-vuotiaat mielemme eivät täysin tienneet, mitä tehdä"

Teinien jättämästä kirjeestä selviää, että 13-vuotiaat nuoret olivat ensimmäistä kertaa ulkona syömässä ilman aikuisia.

– Haluaisin pyytää anteeksi koko ryhmäni puolesta. Koska tämä oli uutta meille, meidän 13-vuotiaat mielemme eivät täysin tienneet, mitä tehdä laskun kanssa, kirjeen kirjoittaja selittää, ja kiittelee tarjoilijaa avuliaisuudesta laskun jakamisen kanssa.

Kirjeessä kerrotaan, etteivät nuoret ymmärtäneet, että heidän jättämänsä 3,28 dollaria oli aivan liian vähän. He kuitenkin ymmärsivät virheensä myöhemmin. Niinpä he toivat ravintolaan oikean summan ja vähän ylimääräistä pahoitellakseen virhettään kyseiselle tarjoilijalle.

– Arvostamme apuasi ja kärsivällisyyttäsi, ja kiitos, kun teit illastamme hauskan.

Lähteet: Someecards, Imgur

***

3:29

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja