"Todella tylyä ja epäkunnioittavaa" – tarjoilija sai asiakkailtaan törkeän "tipin"

ravintola (2)
Kuvituskuva. Shutterstock

Yhdysvaltojen Virginiassa lounasravintolassa työskentelevä 18-vuotias Sadie Elledge sai vastikään asiakkailtaan hyvin odottamattoman ja ikävän viestin. Ravintolassa asioinut huonokäytöksinen pariskunta ei ole ravintolan omistajan mukaan enää tervetullut ruokailemaan.

Jess' Lunch -lounasravintolassa työskentelevä Sadie Elledge johdatti vastikään lounastamaan tulleen miehen ja naisen sopivaan pöytään. Pian hänelle kävi kuitenkin selvästi, että pariskunta ei ollut mielissään saamastaan palvelusta.

– He eivät puhuneet minulle. He vain nyökyttelivät päitänsä, Elledge kertoo WHSV-sivustolle.

Tämän jälkeen ruoka saapui pariskunnan pöytään ja lounaan jälkeen he poistuivat paikalta. Elledgelle selvisi vasta paria tuntia myöhemmin, että pariskunta oli jättänyt hänelle tipin sijaan kuittiin viestin.

– Nainen ei jättänyt rahaa, vaan kirjoitti kuitin, että: "Annamme tippiä vain paikallisille", tarjoilija kertoo.

Syy rasistiseen viestiin lienee se, että Elledgellä on meksikolaisia ja hondurasilaisia sukujuuria.

– Se oli todella tylyä ja epäkunnioittavaa. En ole koskaan tavannut heitä, enkä ole tehnyt heille yhtään mitään.

Elledgen esimies ja lounasravintolan omistaja otti asiakkailta saadun palautteen vakavasti. Hän vakuuttaa, että rasistisen viestin jättänyt pariskunta ei ole enää tervetullut ravintolaan.

– Pelkuruus on sana, jolla kuvailisin sitä, mitä he tekivät. Voisin keksiä ikävämpiäkin sanoja, mutta tyydyn nyt käyttämään sanaa pelkuri. En halua, että he tulevat enää tänne, paitsi jos he katuvat sitä, mitä he tekivät, Floros totesi.

Lähteet: WHSV, Fox News 


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.