Mainos

Teen Mom 2 -tähden koiraa ei tapettukaan? Poliisi epäilee julkisuustempuksi

Tosi-tv-tähden väitteet koiran kuolemasta saattavat sittenkin olla tuulesta temmattuja.

Mediassa kuohahti, kun Teen Mom 2 -ohjelmasta tuttu Jenelle Evans väitti toukokuussa aviomiehensä tappaneen perheen koiran. Nyt viranomaiset ovat todenneet, etteivät väitteet pidäkään paikkaansa. 

People-lehti kertoo, että paikallinen poliisi julkaisi lausunnon, jonka mukaan taposta ei ole löytynyt minkäänlaisia todisteita. Tutkinta tapauksesta aloitettiin heti toukokuussa, kun Evans kertoi David Easonin heittäneen perheen koiran ulos tämän purtua perheen lasta.

Evans väitti Easonin ampuneen koiran. Hän ei ollut silminnäkijänä paikalla, mutta on kertonut kuulleensa laukauksen. Viranomaiset ovat kertoneet, ettei paikalta löytynyt minkäänlaista vahvistusta sille, ettö koira olisi ammuttu tai tapettu alueella.

Evansin lausunnot tapauksesta ovat myös myöhemmin olleet epäjohdonmukaisia. Poliisi totesi lausunnossaan, että Evansin ilmoitus oli julkisuustemppu, eikä syytteitä Easonille tulla nostamaan.

Jos kyseessä oli julkisuustemppu, oli sillä ikävät seuraukset. Musiikkikanava MTV päätti yhteistyön Jenelle Evansin kanssa, eikä häntä enää jatkossa nähdä tv-sarjassa.

Lähde: People

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja