Teen Mom -tähti sai potkut sarjasta kohutapahtumien seurauksena – puoliso tappoi perheen koiran

Jenelle Evansia ei nähdä enää Teen Mom -sarjassa. 

Teen Mom -sarjasta tuttu Jenelle Evans on saanut potkut sarjasta, tiedottaa MTV, eli entinen Music Television. Kanavan mukaan yhteistyö naisen kanssa päätettiin lopettaa sen jälkeen, kun Evansin aviomies David Eason tappoi julmasti perheen koiran. 

– Olemme lopettaneet työskentelyn Jenelle Easonin kanssa 6. huhtikuuta 2019 eikä hänen tarinalleen ole suunniteltu jatkoa tulevalla kaudella, MTV:n tiedottaja kertoo. 

MTV irtisanoi yhteistyön David Easonin kanssa jo helmikuussa 2018 miehen antamien homofobisten kommenttien tähden. Easonin näyttämistä sarjassa on vältelty viimeiseen saakka. 

MTV:n edustajien mukaan Evansin managerille tiedotettiin, että perheen koiran Nuggetin tappaminen oli kanavalle viimeinen pisara tapauksessa. TMZ:n mukaan kanava pelkää Easonin olevan hallitsematon eikä tämän kanssa haluta olla missään tekemisissä. 

Eason tappoi perheen ranskanbulldoggin Nuggetin rangaistuksena tämän näykkäistyä pariskunnan kaksivuotiasta Ensley-tytärtä. Tapauksesta kuvatun videon mukaan tilanne oli kuitenkin kaukana vaarallisesta. 

Paikallinen seriffi tutkii Easonia vastaan nostettuja eläinrääkkäyssyytteitä. Easonin kerrotaan heittäneen koiran vasten parin kodin seinää, jonka jälkeen hän vei sen metsään ampuakseen sen. 

Eason on julkaissut menneisyydessään aseita ihannoivia videoita verkossa sekä esitellyt omaa välineistöään. Miestä on myös syytetty kotiväkivallasta.

Evans on myöntänyt julkisesti, että Eason tappoi hänen koiransa. Nainen on myöntänyt, että tapaus on ollut hänelle raskas. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat