Teemu Pukki paljasti vaimonsa lähettämän tärkeän viestin – Huuhkajat-tähti kyynelehti

SE ON SIINÄ! Huuhkajafanit ryntäävät kentälle 0:40
Videolla Huuhkajien kannattajat ryntäävät kentälle.

Teemu Pukki sai virtaa Huuhkajien EM-kisapaikan ratkaisseeseen Liechtenstein-otteluun Kirsikka-vaimonsa lähettämästä viestistä. Historiallinen saavutus sai kahdesti 3–0-voitossa osuneen maalipyssyn kyyneliin.

– Sain tänään aika kivan viestin vaimolta. Se antoi lisäbuustin tähän peliin, Pukki kertoi perjantain ottelun jälkeen.

– Se oli sellainen tsemppiviesti. Hän muistutti, kuinka hyvä mie olen ja miten on mennyt viime aikoina. Oli helppo lähteä peliin.

Jasse Tuominen iski avausjaksolla Suomen ensimmäisen rysän, ja Pukki vastasi toisella puolikkaalla kahdesta seuraavasta maalista. Pukki osui ensin rangaistuspotkusta ja upotti 75. minuutilla paluupallosta päätösnumerot.

– Se oli 3-0, silloin tajusin, että olemme kisoissa. En ole ihan varma, mitä itse asiassa ajattelin. Jotenkin tosi tyhjä olo, ja sitten samalla hetkellä niin onnellinen. Kyyneleet tulivat silmiin, Pukki kuvaili.

– Tämä on ollut niin pitkä unelma kaikille meille, että on tämä ihan mahtavaa. On ollut uralla vähän vaikeampiakin hetkiä maajoukkueessa. Tämä on sellainen palkinto.

Pukki muistutti vuodesta 2016, jolloin Huuhkajat ei voittanut yhtään ottelua. Hans Backen korvanneen Markku Kanervan aikana on sittemmin nähty täyskäännös: tulosta on takonut itseensä uskova joukkue, jonka jokaiselle pelaajalle on selvää, miten missäkin tilanteessa toimia.

– Miten me on noustu ja ollaan oikeasti kisoissa, niin on se aika huikea tulos, Pukki kiteytti.

Lue myös:

    Uusimmat