Teemu Pukki hurjana loukkaantumisensa jälkeen – iski kaksi maalia ja nosti joukkueensa sarjakärkeen!

Teemu Pukki pelasi lauantaina ensimmäistä kertaa Norwichin avauskokoonpanossa loukkaantumisensa jälkeen ja iski komeasti kaksi maalia vieraissa Sheffield Wednesdayta vastaan. Norwich voitti ottelun 4–0 ja nousi samalla Englannin Mestaruussarjan kärkipaikalle.

Videolla kuvaa Huuhkajien Kansojen liigan Kreikka-ottelusta, jossa Pukki loukkaantui.

Pukki iski ottelun voittomaaliksi jääneen 1–0-osuman 51. minuutilla. Viisi minuuttia myöhemmin Emiliano Buendia viimeisteli Norwichin 2–0-maalin, ja tuota pikaa Pukki oli asialla toista kertaa.

Pukki vei Norwichin 3–0-johtoon vain 11 minuuttia avausmaalinsa jälkeen, 62. peliminuutilla. Suomalaishyökkääjä otettiin vaihtoon 79. minuutilla, ja Dennis Srbeny sinetöi hetken päästä vieraille 4–0-voiton.

Norwich johtaa nyt Englannin toiseksi korkeinta sarjatasoa Mestaruussarjaa pisteen erolla Sheffield Unitediin. Pukki on tehnyt 13 pelaamassaan Mestaruussarja-ottelussa seitsemän maalia.

Pukki loukkaantui lokakuun puolivälissä Suomen ja Kreikan välisessä jalkapallon Kansojen liigan ottelussa. Pukilla meni reisivammasta pelikuntoon toipumiseen kaksi viikkoa: hän pelasi jo tiistaina hetken, kun hänet vaihdettiin kentälle 82. peliminuutilla Englannin liigacupin ottelussa Bournemouthia vastaan.