Teemu Pukin loukkaantuminen sai alkunsa jo lämmittelystä – reaktio sittenkin vammaa pahempi?

Suomen 2-0-kotivoitossa Kreikkaa vastaan jo alkuminuuteilla kentän jättämään joutunut Teemu Pukki kärsi Huuhkajien päävalmentajan Markku Kanervan mukaan takareiden krampista, jonka takia maalitykki otettiin matalalla kynnyksellä vaihtoon.

Maajoukkueessa ja seurajoukkueessa jatkuvalla tahdilla maaleja sylkenyt Pukki kaatui kentän pintaan jo 11. minuutilla. Hän poistui vaihtopenkille takareittään pitäen, ja kaikesta näki, että hyvän vireen katkeaminen loukkaantumisen oli jättipettymys hyökkääjälle.

Päävalmentaja Markku Kanerva kertoi Kansojen liigan komean voiton jälkeen, että Pukki sai vamman jo ennen ottelua lämmittelyssä.

– Ensimmäinen diagnoosi Teemun tilanteesta on, että takareisi kramppasi, ja silloin on tietenkin järkevää tulla vaihtoon, ettei tule pahempaa loukkaantumista.

– Kaikkeen tässä valmentajana pitää varautua, että tulee loukkaantumisia jopa verryttelyssä, ja Teemulle kävi se, Kanerva kertoi ottelun jälkeen.

”Eiköhän Norwichin fysiot hiero hänet kuntoon”

Loukkaantuminen ei kuitenkaan tyrehdyttänyt Suomen hyökkäyspeliä. Pyry Soiri ja Glen Kamara vastasivat kahdesta toisen jakson maalista, joilla Huuhkajat tarrasi vahvasti kiinni lohkovoittoon ennen kahta vieraspeliä Kreikkaa ja Unkaria vastaan.

– Totta kai, jos ajatellaan Teemun viimeaikaista virettä, niin ei nyt voi puhua shokista, mutta tietynlainen pettymys. Joukkue kuitenkin osoitti, ettei sota yhtä miestä kaipaa maalintekorintamalla, Kanerva kommentoi.

Maalivahti Lukas Hradecky jutteli Pukin kanssa ennen ottelua. Hänkään ei usko pitkään sairauslomaan.

– Hän tunsi tänään päivällä vähän jotain pientä, muttei siinä mitään riskiä sinänsä ollut. Hän pystyi kyllä ihan hyvin pelaamaan, Hradecky sanoi Ylelle.

– Siinä tuli vähän liian nopeasti actionia ja spurtti. Toivottavasti ei ole mitään pahempaa. Ei hän mitään kummemmin tuolla valitellut. Eiköhän Norwichin fysiot hoida hänet tuolla kuntoon, ennakoi nollapelin pelannut Hradecky.

Lue myös:

    Uusimmat