Teemu Pukin Norwichilta jälleen sensaatiomainen nousu – suomalainen käynnisti takaa-ajon

Englannin jalkapallon toiseksi korkeimman sarjatason Championshipin ottelussa Huuhkajien hyökkääjän Teemu Pukin edustaman Norwichin ja Nottinghamin välillä nähtiin todellinen trilleri. Norwich onnistui nousemaan ottelun loppuhetkillä kolmen maalin takaa tasoihin.

Ottelun avausmaalia saatiin odottaa ensimmäisen jakson loppuhetkille. Matty Cash siirsi Nottinghamin 1-0 johtoon lisäajalla. Toisen jakson puolivälissä Jack Robinson lisäsi vieraiden johton jo kahteen maaliin. Cash lisäsi johdon kolmeen illan toisellaan vajaata kymmentä minuuttia myöhemmin.

Pukki oli käynnistämässä kotijoukkueen kiriä 77. minuutilla. Hän tarjoili pallon Mario Vrancicille, joka siirsi pelivälineen varmasti verkkoon. Ottelun suureksi sankariksi nousi Onel Hernandez, joka ensiksi neljännellä lisäaikaminuutilla nosti joukkueen maalin päähän, ja ottelun yliajalla tasoitti ottelun 3-3. Ben Godfrey syötti Hernandezin molemmat osumat.

Norwich on tasapelinsä myötä sarjakakkosena, kolme pistettä Leedsiä perässä. Pukille maalisyöttö oli kauden viides. Maalipörssissä hän on edelleen kolmantena ja syöttöpörssissä sijalla 11. Otteluiden loppujen maalitehtailusta tunnettu Norwich on tehnyt lähes 70 prosenttia osumistaan toisella puoliajalla.

Alla keskiviikon iltaseitsemän Tulosruutu.