Täysin uusi automerkki saapuu Suomeen, tarjolle heti kolme mallia – katso, miltä Atto3, Tang ja Han näyttävät

BYD-merkkisten autojen myynti käynnistyy Suomessa – tällaiset mallit tarjolla 0:49
BYDien myynti käynnistyy Suomessa kolmella mallilla. Katso videolta, miltä Atto3, Tang SUV ja Han näyttävät niin ulkoa kuin sisältäkin.

Kiinalainen BYD aloittaa toimintansa Suomessa.

Yksi maailman suurimmista sähköautovalmistajista, kiinalainen BYD, saapuu viimein Suomeen. Maahantuonnin aloittaa norjalainen RSA, joka tuo tällä hetkellä Suomeen niin ikään kiinalaisia Maxus-merkkisiä sähköautoja.

BYD aloittaa Suomessa kolmella sähköisellä henkilöautomallilla, jotka ovat Atto3, Tang 4x4 SUV ja Han 4x4. Hinnat tullaan julkaisemaan lähikuukausina.

– BYD on tehnyt Norjassa vaikuttavia tuloksia viimeisten vuosien aikana. Uskomme, että BYD:llä on erittäin hyvät mahdollisuudet vakiinnuttaa asemansa myös Suomen markkinoilla, joilla sekä kiinnostus että tarve sähköisille ajoneuvoille kasvavat kuukausi kuukaudelta eri segmenteissä, RSA Suomen toimitusjohtaja Christer Stahl sanoo tiedotteessa.

BYD myi viime vuonna maailmanlaajuisesti yli 1,8 miljoonaa sähköistettyä autoa.

Maajohtaja Michael Placen mukaan tavoitteena on saada laaja myyntiverkosto pystyyn vielä tänä vuonna.

– Olemme parhaillaan neuvottelemassa jälleenmyyjien kanssa, ja tavoitteenamme on rakentaa maanlaajuinen verkosto tämän vuoden aikana, Place sanoo tiedotteessa.

Ennakkomyynnin odotetaan alkavan ensimmäisten jälleenmyyjien kanssa jo keväällä.

Lähde: RSA

Lue myös:

    Uusimmat